mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bitko z rakom izgubil Gunther iz Prijateljev

25. 10. 2021; 09.00
Avtor: V.M.
james michael tyler gunther

James Michael Tyler ali "Gunther" iz Prijateljev foto: arhiv Reporterja

Ameriški mediji poročajo, da je v nedeljo umrl igralec James Michael Tyler, ki ga tudi pri nas dobro poznamo po vlogi v legendarni seriji Prijatelji, kjer je upodobil lik Guntherja.

V 59 - letu starosti se poslovil ameriški igralec James Michael Tyler, ki je v seriji Prijatelji upodabljal stranski lik vodje kavarne Central Perk. Kot Gunther je bil znan zlasti po svojem sarkazmu, pobeljenih laseh in neuslišani zagledanosti v Rachel.

James se je boril z rakom na prostati, ki so mu ga prvič diagnosticirali leta 2018, ko se je ta že razširil na kosti. Bitko z grdo boleznijo je izgubil v nedeljo, umrl je na svojem domu v Los Angelesu.

Igralčeva smrt je močno razžalostila njegove soigralce v seriji Prijatelji, ki so mu ob slovesu na družbenem omrežju zapisali čuteče misli. »Veličina hvaležnosti, s katero si vsak dan napolnil prostor na snemanju, je tako velika, kot hvaležnost, ki jo imam, ker sem te poznala. Počivaj v miru James« je na družbenem omrežju zapisala igralka Courtney Cox, Jennifer Aniston pa je z žalostjo v srcu sporočila, da serija Prijatelji ne bi bila enaka brez njega. »Hvala ti za smeh, s katerim si obogatil serijo in naša življenja. Zelo te bomo pogrešali.«

Z njenimi besedami se strinjata tudi Matt LeBlanc in Lisa Kudrow, ki sta v svoje zapisu na družbenem omrežju dodala, da so izgubili prijatelja s katerim so se veliko presmejali ter se zahvalila, ker jim je vedno stal ob strani.

prejšnji članek
Dobrotnica Ana Lukner Roljič izgubila mamo
Svet slavnih
Dobrotnica Ana Lukner Roljič izgubila mamo
naslednji članek
Žigan se je zelo spremenil, a ga dobro poznate!
Resničnostni šovi
Žigan se je zelo spremenil, a ga dobro poznate!