robert golob bobo6 Svet24.si

Robert Golob: "Začnimo delovati za skupnost, ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

koronavirus, danska Svet24.si

Pri omikronu je tveganje za hospitalizacijo za 36 ...

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Izbrancu SDS bi dali v roke največjo bazo ...

Tanja Žagar Odkrito.si

Tanja Žagar - Rada vidi, da ji je udobno

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Nekdanja voditeljica o izgubi matere in spopadanju s hudo boleznijo
| K.M.

Nekdanja voditeljica o izgubi matere in spopadanju s hudo boleznijo

Alenka Kesar, Luka Svetic

Nekdanja voditeljica na Pop TV, avtorica knjig in strokovnjakinja za odnose z javnostmi Alenka Kesar bo z javnostjo delila svojo zgodbo o ljubezni in žalovanju. Mamo je izgubila pred dobrimi tremi leti, svojo zgodbo pa bo zdaj delila v novi knjigi.

"Nisem dolgo čakala na navdih za tretjo knjigo. Besedilo je nastajalo v mojih mislih, vse odkar je umrla moja mami. To je bil najtežji, najhujši in najbolj brutalen poseg v moje srce do zdaj. Tri leta mamine bolezni, med katero sva si bili še bliže kot sicer, je opredelilo moj pogled na življenje, boj z boleznijo in žalovanje, ki je sledilo izgubi mami. Ta se je raku morala predati povsem izčrpana, ko je naredila vse, kar je bilo v njeni moči. Izguba mame in žene pa je močno ranila našo družino in nas za nekaj časa spravila na kolena. A ko potegnem črto, je to zgodba o ljubezni. O ljubezni med mamo in hčerko ter o moči, ki jo človek črpa iz sebe v najtežjih trenutkih," je o novi knjigi povedala Alenka Kesar, ki je tretjo knjigo pričela pisari lani jeseni.

Foto: Arhiv - Alenka-Kesar_Da-bi-sladko-zaspala-Naslovnica.png

Foto: Arhiv - Alenka z mami Valerijo.jpg

K temu pa je še dodala: "Izguba mame in spopadanje s hudo boleznijo je nekaj, s čimer se bodo poistovetili številni. To je samotna pot skozi bolečino, praznino in občutek panike. Vsaj pri meni je bilo tako. A mi je prav mamina ljubezen pomagala preživeti. To, da sva imeli tako pristen, tako poseben odnos, me drži pokonci in ponosna sem, da sem imela tako čudovito mami. Takšna mama svojima hčerkama si želim biti tudi jaz. Zato ta knjiga ne govori o smrti, temveč o življenju."

Knjiga je že na voljo za prednaročila. Več informacij pa najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<