boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uroš Smolej si brez svojih psičk ne predstavlja življenja

1. 11. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Uroš Smolej

Uroš Smoelj foto: 4Tačke

Zagotovo je Uroš Smolej eden naših najboljših dramskih igralcev, ki blesti povsod – tako na odru in filmskem platnu kot na plesnem parketu. Včasih se človek vpraša, od kod črpa vso to energijo, dobro voljo in disciplino. A ko enkrat spoznaš Uroša, vidiš, da je to preprosto v njem. Vedno je dobre volje, prijazen in nasmejan, pa naj bo še tako utrujen ali sredi dela. In v vsem tem vrtincu najde čas tudi za svoji psički, brez katerih si ne predstavlja več življenja. Je velik ljubitelj živali, ki se rade volje odpove marsičemu, da le lahko preživi več časa z Metko in Katko, dvema živahnima psičkama, ki komaj čakata, da se po napornem dnevu oziroma večeru, kadar igra v eni številnih predstav, vrne domov.

"Mogoče res nista najbolj tipični in komu se utegneta zdeti neprimerni, a mi je popolnoma vseeno. Imeni imata svojo predzgodbo. Odločil sem se, da bom svoje pasje sopotnice poimenoval po slovenskih ženskih dramskih ali filmskih likih. Pokojna psička je bila Nežka iz Linhartove komedije, za Metko sem našel navdih v Cvetju v jeseni, no, Katka je pa spontan predlog moje mame, ki ga je izstrelila na dan, ko sem šel ponjo. Pravzaprav se je šalila, meni pa se je zdelo posrečeno in prav zato sem se odločil, da bo dobila to ime," je za revijo 4Tačke povedal igralec Uroš Smolej in dodal, da si življenja brez njiju ne predstavlja.

"Življenje bi bilo zelo dolgočasno in hiša preveč tiha in prazna. Je pa precej nepravično, žalostno in boleče, da ne moreta biti za vedno. Žal."

prejšnji članek
Izpadla Nives Orešnik spregovorila o Marjanci
Resničnostni šovi
Izpadla Nives Orešnik spregovorila o Marjanci
naslednji članek
Zakaj se Jože Potrebuješ vsako leto vrne v Dubaj?
Svet slavnih
Zakaj se Jože Potrebuješ vsako leto vrne v Dubaj?
#obraziavenija
obraziavenija