cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako sta se spoznala Nika in 6pack Čukur?

6. 11. 2021; 08.00
Avtor: Lady
Nika Čukur

Nika Čukur foto: Marko Debello Ocepek

V šovu Vražje gospodinje je veliko simpatij dobila svetlolasa Mariborčanka Nika Čukur. Uspešna podjetnica, ki se ukvarja z organizacijo prireditev, naročnikom pričara, kar si želijo, pri svoji zabavi za okrogli jubilej pa ni prav nič zapletala: povabila je peščico dobrih prijateljev, kjer se je vsak izkazal s svojim talentom. Tako so na običajen dan sredi tedna žurirali do petih zjutraj. Sicer pa ji že 20 let stoji ob strani mož, raper 6pack Čukur, ljubezen iz srednje šole, s katerim imata hčerko Floro.

»Zagledala sva se, ko sem bila v drugem letniku srednje šole in smo na Pohorju organizirali tekmovanja v deskanju. Enega je prišel vodit nadobudni raper in skater. Opazila sem ga, ker je bil poseben: imel je zelo dolge lase, preveliko bundo in hlače. Dolgo sva bila samo prijatelja, nato pa se je začela razvijati ljubezen. Maja 2002 pa me je povabil na uradni zmenek – koncert skupine Bon Jovi na Dunaju. Nekoč sem mu mimogrede omenila, da mi je ta skupina všeč, pa je šel v akcijo,« o začetkih ljubezni s Čukurjem, ki je bil takrat na vrhuncu slave, pripoveduje Nika.

V poroko sta vpeta tako 6Pack Čukur kot njegova žena Nika. On bo na poroki nastopal, ona pa je zadolžena za vso okrasitev. foto: Marko Vavpotič / M24.si

Nika Čukur, 6pack Čukur foto: Mediaspeed

Ko sta začela hoditi, je izdal drugi album, naredil je duet z Janom Plestenjakom, sodeloval z zasedbo Šank rock. Kljub vsemu medijskemu dogajanju sta znala sklepati kompromise in se podpirati, tudi ko ni šlo vse gladko. »Poskušava se čim več pogovarjati. Od njega ne pričakujem globokih izpovedi ljubezni, razkošnih daril, rož, jaht in potovanj v eksotične kraje, čeprav ni s tem nič narobe. Vendar je lepo, ko prideš po napornem dnevu domov in te čakata objem in skuhana večerja. Pri naju največ štejejo ta drobna prijazna dejanja,« pravi Nika, ki je letos praznovala deseto obletnico poroke. 

Pred tremi leti sta postala starša ljubki hčerki Flori, ki jo oba obožujeta, vendar pa ji puščata proste roke, da razvija svoja zanimanja. Čeprav, prizna Nika, ima njen Čukur, ki je vzgojen bolj tradicionalno, s tem včasih tudi kakšno težavo.

prejšnji članek
V Beogradu doživeli premiero Jančarjeve To noč sem jo videl
Svet slavnih
V Beogradu doživeli premiero Jančarjeve To noč sem jo videl
naslednji članek
Po zaroki se poroka še ni zgodila
Resničnostni šovi
Po zaroki se poroka še ni zgodila