ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Govorili so, da želi postati fant, zdaj je kopija mame Angeline

8. 11. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Shiloh Jolie-Pitt

Angelina in Shiloh foto: Profimedia

O Shiloh Jolie-Pitt so ameriški mediji radi pisali, da si je že od majhnega želela postati deček. No, a slednje se je v zadnjih mesecih spremenilo, danes je Shiloh čudovita mlada dama, za katero pravijo, da je mlajša verzija svoje mame Angeline Jolie.

Shiloh Jolie-Pitt, hčerka Angeline Jolie in Brada Pitta, je bila od malih nog v središču pozornosti zaradi svojega deškega videza. Bolj kot krila in čopki jo je namreč zanimala fantovska oprava, kar je tekom odraščanja vse jasneje izražala tudi z mimiko in izborom pričeske. Kot so poročali ameriški mediji, naj bi Shiloh hkrati želela, da jo kličejo John ter načrtovala spremembo spola, starša pa naj je pri njenem iskanju identitete nikoli ne bi omejevala.

Shiloh Jolie-Pitt leta 2019 foto: Profimedia

A kot kaže, je bilo vse skupaj zgolj faza, obdobje, ki ga je deklica brez pritiska staršev prehodila po lastnih željah in občutkih, nato pa skorajda čez noč vzcvetela v izjemno čedno mlado damo, ki je skoraj na las podobna Angelini v najstniških letih. Kako je videti v zadnjem obdobju, so lahko oboževalci videli, ko se je udeležila zadnjih treh filmskih premier maminega novega filma Eternals.

prejšnji članek
Tom Hanks si ne želi več takšnih vlog
Kultura
Tom Hanks si ne želi več takšnih vlog
naslednji članek
Kmetija: Tjaša je bila zaradi tega psihično uničena
Resničnostni šovi
Kmetija: Tjaša je bila zaradi tega psihično uničena