nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Tjaša je bila zaradi tega psihično uničena

8. 11. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
Tjaša Vrečič,

Tjaša Vrečič, foto: Pop TV

Tekmovalka Kmetije se je vrsto let ukvarjala s športom, ko se ji je zgodilo nekaj, zaradi česar se ji je sesul svet in zaradi česar je bila psihično uničena. Preverite, kaj jo je pripeljalo do tega.

Tjaša Vrečič je bila od nekdaj zagrizena športnica, ki je svoj vsakdan posvečala telesni aktivnosti, zdaj pa se je odločila, da bo s svojimi spletnimi sledilci delila osebno zgodbo, zaradi katere je bila psihično popolnoma na tleh. "Nekaj padcev na spodnji del hrbta in nekaj nepravilno izvajanih vaj v fitnesu so me pripeljale do poškodbe diska L5-S1(protruzija diska). Lani 28. 07. 2021 se je v fitnesu zgodila zadnja"pika na i" in meni se je sesul cel svet. Bila sem psihično uničena," je na Instagramu zapisala Tjaša. Ob tem je dodala, da so ji takrat rekli, da lahko na šport pozabi in da se lahko sprijazni zgolj s kakšnim sprehodom. Poškodba je takšna, da se je ne da operirati, da pa se posledice zmanjšati s pravilnim načinom življenja. Številnim ne predstavlja težav, se pa najdejo posamezniki, ki jim stanje močno otežuje življenje. "Ampak tu in tam se najde kak % ljudi, ki pa jim tale protruzija povzroča takšne bolečine in disk tako pritiska na živec, da niti na osnovno potrebo ne morejo sami (tako je bilo v mojem primeru )."

Tekmovalka Kmetije je dodala, da je bila zelo trmasta in da ni želela vreči puške v koruzo. Zato se je s pomočjo drugih trudila in izobraževala s področja človeške anatomije, hrbtenice, mišic in živcev, ki potekajo skozi. "Za moje telo je boljše, da krepim trebušne in hrbtne mišice in s tem preprečujem dodatne poškodbe," je še zapisala. 

prejšnji članek
Govorili so, da želi postati fant, zdaj je kopija mame Angeline
Svet slavnih
Govorili so, da želi postati fant, zdaj je kopija mame Angeline
naslednji članek
Vedno tvoja: Ibrahim Çelikkol nova ljubezen Zuleyhe?
Svet slavnih
Vedno tvoja: Ibrahim Çelikkol nova ljubezen Zuleyhe?