Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ali res lahko obiščete slavno Kmetijo?

8. 11. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
Kmetija 2019

Kmetija 2019 foto: POP TV

Posestvo, kjer so snemali šov Kmetija, vzbuja veliko zanimanja pri gledalcih, ki si želijo ogledati osrednjo rdečo stavbo, pa areno in druge slavne kotičke. Medtem ko jo nekateri kar mahnejo tja, naj vam pojasnimo, kako je s tem v resnici …

»Opazila sem, da gredo nekateri gledalci lepo na izlet do te lokacije, kjer stoji kmetija in potem objavljajo fotografije iz te svoje pustolovščine. Zadeva je aktualna, tudi mi bi šli, me pa zanima ali imajo tam vodene oglede in ali je sploh mogoče stopiti na posestvo? V tem trenutku niti ne vem, ali je to  dovoljeno, ali pač ti ljudje, ki se tam potikajo, delajo kar jim paše in se požvižgajo na to, da ne gre za javno površino?« se je z vprašanji na nas obrnila bralka, ki je na družbenih omrežjih zasledila fotografije in posnetke, ki so jih objavili obiskovalci posestva. 

Pogled na posestvo foto: VOYO

Verjamemo, da bi bilo vodenje po posestvu ponudba, ki bi zanimala mnoge izmed vas, a žal tovrstna ideja na tamkajšnji lokaciji ne poteka, prav tako pa ne morete na lastno pest odkrivati kotičkov snemanja, saj posestvo ni v lasti TV hiše. »Ogledi Kmetije niso možni, saj se je snemalo na zasebni lokaciji, ki smo jo imeli v začasnem najemu,« so za njena.si  pojasnili na POP TV in razložili, da po snemanju lokacijo pospravljajo, tako da pogled na posestvo ni ravno takšen, kot ste ga vajeni prek malih ekranov.

prejšnji članek
Konec negotovosti, Delovna akcija bo!
Svet slavnih
Konec negotovosti, Delovna akcija bo!
naslednji članek
Horoskop: Ne pritiskajte na usodo in ne bodite nestrpni do življenja
Horoskop
Horoskop: Ne pritiskajte na usodo in ne bodite nestrpni do življenja