nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec negotovosti, Delovna akcija bo!

8. 11. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
delovna-akcija, ana-praznik

Ana in Bojan že komaj čakata ... foto: POP TV

Tudi voditeljica Ana Praznik do nedavnega ni vedela ali se bo zaradi slabe epidemiološke situacije nadaljevalo snemanje oddaje Delovna akcija. Sedaj ni več skrivnost, da so prijave odprte, mi pa vam razkrivamo, kdaj bodo zabrnele kamere …

Mnogi so se spraševali ali bodo sploh zabrnele kamere dobrodelne oddaje Delovna akcija in ali bomo lahko spremljali delo čudežnih rok priljubljenih mojstrov. Če je bilo slednje do nedavnega neznano tudi ustvarjalcem oddaje, pa lahko sedaj glasno najavimo, da so že odprte prijave za prenovo doma! Mojstri komaj čakajo, da bodo zavihali rokave in pomoči potrebnim pomagali do lepega, toplega in varnega doma.

Ana Praznik foto: Pop TV

Kje se prijavite na Delovno akcijo?

Če torej pomoč potrebujete vi ali pa poznate družino, ki bi ji nujno potrebovala obisk dobre vile Ane, potem hitro oddajte prijavo TUKAJ. Če vam izpolnjevanje te prijavnice predstavlja preveliko težavo, lahko pošljete osnovne podatke na e-mail delovnaakcija@pop-tv.si. V tem primeru napišite svoj naslov, telefonsko številko in v nekaj stavkih opišite bivalne razmere, ki bi jih želeli obnoviti.

Kdaj bodo zabrnele kamere?

Po prijavi lahko klic sodelujočih v projektu Delavna akcija pričakujete v naslednjih tednih. Kdaj pa bodo potem zavihali rokave in se odpravili na teren? Kdaj bo svetlolasa Ana stopila pred kamere in poskrbela, da bo v žalostnih očeh znova posijalo upanje in veselje? Po naših podatkih POP TV načrtuje snemanje oddaje v drugi polovici meseca januarja 2022.

prejšnji članek
Za hribom: V novi seriji tudi Alenka Kozolc!
Svet slavnih
Za hribom: V novi seriji tudi Alenka Kozolc!
naslednji članek
Ali res lahko obiščete slavno Kmetijo?
Resničnostni šovi
Ali res lahko obiščete slavno Kmetijo?