nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za hribom: V novi seriji tudi Alenka Kozolc!

8. 11. 2021; 09.00
Avtor: V.M.
Screenshot_2

Alenka Kozolc foto: Obrazi Avenija

Leta 2017 nas je razžalostila novica Alenkini bitki z rakom. Težka bolezen jo je prikrajšala za brezskrbno življenje in ustvarjanje z igralskimi kolegi. Alenka Kozolc je kar dvakrat premagala bolezen, saj se ji je kasneje znova vrnila, sedaj pa je pogumna igralka znova pred kamerami, spremljali jo boste lahko v novi humoristični seriji.

Vesela novica za vse ljubitelje slovenske humoristične produkcije, še malo in spremljali boste lahko vaške prigode zanimivih likov nove serije Za hribom, v kateri vas bo zabavalo kar nekaj znanih obrazov.

V vloge simpatičnih Dolencev so denimo stopili Jernej Kuntner, Robert Korošec, Rok Kunaver, Franci Kek, Ivo Ban, Karin Komljanec, Barbara Vidovič, Tina Potočnik, med stranskimi liki pa smo opazili tudi igralko Alenko Kozolc, ki bo upodobila zelo verno in jeznorito žensko. Verjamemo, da boste Alenke še posebej veseli, saj so zadnje novice o njej zajemale bitko z rakom.

Rok Kunaver in Alenka Kozolc foto: POP TV

"Moj  lik se  pojavi  v  skoraj  vsakem   delu, včasih več, včasih pa manj. Kar pomeni, da v nasprotju z glavnimi liki ne snemam cele dneve, temveč nekajkrat na teden  po polovico dneva, kar mi ustreza, ker sem  pred kratkim prišla z bolniške odsotnosti," je Alenka povedala v klepetu za revijo Obrazi Avenija.

Lepo je videti, da se je po težkem obdobju vrnila med igralske kolege in da jo bomo lahko znova spremljali na malih ekranih, kajne?

Življenjska preizkušnja Alenke Kozolc Gregurič.

Alenka je premagala bitko z rakom na jajčnikih. foto: Marko Vavpotič

In kakšno zgodbo so za vas ustvarili? O čem bo pripovedovala serija Za hribom? Kot sporočajo na POP TV, so ustvarjalci tekom nove originalne serije upodobili prigode povprečnega vaškega življenja, kjer simpatični Dolenjci krijejo hrbet vaškemu županu, ki se raje kot v pisarni zadržuje v svoji kadi in večino časa preživi na ribolovu. Ob vaških prigodah se krešejo ljubezenske iskrice, za pultom priljubljenega vaškega lokala pa trači nikoli ne pojenjajo.

Nova serija Za hribom prihaja na Voyo 18. novembra 2021.

Igralska zasedba serije Za hribom foto: POP TV

Igralska zasedba serije Za hribom foto: POP TV

Zakulisje snemanja serije. foto: POP TV

Poglejte si še zabaven utrinek iz zakulisja, ki ga je na družbenem omrežju delil igralec Robert Korošec ...
prejšnji članek
Ivjana Banić spet zapustila Slovenijo
Svet slavnih
Ivjana Banić spet zapustila Slovenijo
naslednji članek
Konec negotovosti, Delovna akcija bo!
Svet slavnih
Konec negotovosti, Delovna akcija bo!