stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne pritiskajte na usodo in ne bodite nestrpni do življenja

8. 11. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Lahko, da boste sprejeli zanimivo ponudbo, ki bo odlično vplivala na vse vas v družini ter vas povezala v nov projekt skupnih želja. Ne pozabite se pogovarjati o čisto vsem.

Bik
Nenavadni dogodki vas bodo odmaknili od rutine. Ohranite notranji mir, saj ne bo konec sveta, če ne gre nekaj po načrtih. Dovolite si podpreti domače in vse bližnje.

Dvojčka
Velik vpliv boste imeli na javnost. Ko boste videli, koliko ljudi reagira na vaše osebne spremembe in kakšno podporo imate s strani prijateljev, bsote ganjeni in hvaležni.

Rak
Presenečeni boste nad intenzivnimi čustvi. Ne boste namreč mogli skriti svojih želja in čustev preteklosti. Ne odmikajte se od bližine, temveč se raje o vsem pogovorite.

Lev
Srečni boste, pa čeprav se navidez na bo nič spremenilo. A čutili boste, da se pripravlja nekaj dobrega, saj bo vaše srce vznemirjeno tako, kot je na pomlad.

Devica


Optimistični boste z vsem, kar se bo zaključevalo, predvsem doma. Želeli boste še naprej sodelovati z nekaterimi, s katerimi se boste odlično ujeli. To vam bo navdih.

Tehtnica
Usklajevali boste domače zadeve in samo želeli, da čimhitreje vse uredite, saj vas bo srce že vabilo naprej. Sproščeni boste in z zadovoljstvom čakali na trenutke ljubezni.

Škorpijon
Popazite na svoje zdravje, saj ste zaradi prekomernega truda za druge šli preko svoje meje. Sedaj je čas, da dovolite, da vam drugi pomagajo, ali pa se samo odmaknete.

Strelec
Preveč z lahkoto boste gledali na domače razmere in s tem razjezili bližnje, ki so vedno naredili vse za vas. Čas je, da realno pogledate na svojo odgovornost doma.

Kozorog
Ne pritiskajte na usodo in ne bodite nestrpni do življenja. Naj vam sproščeno pripelje potrebne spremembe. Odprite se za sproščeno komunikacijo in počasno delovanje.

Vodnar
Želeli se boste odmakniti od dnevne rutine, pa vam to še bolj povzroča stres, saj želite še prej vse urediti. Zato se sprostite in si vsak dan privoščite nekaj minut zase.

Ribi


Zadovoljni boste z dogajanjem in se ob podpori domačih odločali za večje načrte ter za spremembo načina živjenja. Pomislite na svoje zdravje ter se le lotite telovadbe.

prejšnji članek
Ali res lahko obiščete slavno Kmetijo?
Resničnostni šovi
Ali res lahko obiščete slavno Kmetijo?
naslednji članek
V finalu Talentov Tajda Korče in De Liri
Resničnostni šovi
V finalu Talentov Tajda Korče in De Liri