kustec jansa vlada Svet24.si

Janševa vlada nad znanost: priča smo "novemu ...

vasle Svet24.si

Primer Vasle: Pes, ki laja, tudi joče

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o sodelovanju z Golobom: O »raznih paketih...

janez jansa ek Reporter.si

Janševemu človeku je spodletelo in Janša ni ...

20210527-01061753 Necenzurirano

Operacija Sava: dokument, ki Počivalška & Co. ...

Radi Odkrito.si

Nina Radi: "Na nek način sva vedela, da se bo ...

deportivo Ekipa24.si

ŠOKANTEN PRIZOR: Ograja na tribuni popustila pod ...

Tom Hanks si ne želi več takšnih vlog
| K.M.

Tom Hanks si ne želi več takšnih vlog

Tom Hanks je na odru potočil tudi kakšno solzo., Profimedia

Hollywoodski igralec Tom Hansk pravi, da je naveličan samotnih filmskih vlog, želi si, da bi bil njegov lik del večje zasedbe.

"V tem je tudi nekaj lepega, saj si sam in med tabo, režiserjem in scenarijem skorajda ni nobenih pravil," je dejal Hanks. "Ampak disciplina in veselje do dela z drugimi pri veliki produkciji sta pravzaprav boljša pot skozi življenje. In to je pogosto v olajšanje, da med snemanjem ne znoriš," je dodal na novinarski predstavitvi svojega novega filma Finch.

Foto: Profimedia - Tom Hanks in Rita Wilson



V znanstvenofantastični drami, ki jo je režiral Miguel Sapochnik, je odigral inženirja, ki preživi ekološko katastrofo v bližnji prihodnosti in na zapuščenem planetu ob bok svojemu zvestemu pasjemu prijatelju postavi robota. Film so posneli pred pandemijo korononavirusa, v petek pa so ga začeli predvajati pri ponudniku pretočnih storitev Apple TV+.

Hanks je znan iz številnih filmov, med katerimi so tudi drami Čudež na reki Hudson Clinta Eastwooda in Brodolom Roberta Zemeckisa, zgodovinska drama Reševanje vojaka Ryana Stevena Spielberga, triler Da Vincijeva šifra Rona Howarda ter romantični komediji Nore Ephron Romanca v Seattlu in Čaka te pošta.