Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Urbas: Zame je trening garaško delo

19. 11. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
nika urbas 1

nika urbas foto: Osebni arhiv

Modna oblikovalka in vplivnica Nika Urbas ni ravno oseba, ki bi se z navdušenjem predajala športu. Da sledi zdravemu življenjskemu slogu, ji tako pomaga osebni trener, ki jo motivira in poskrbi, da marljivo uresničuje zastavljene cilje.

Nika Urbas je svoji spletni publiki zaupala, ta trenira s pomočjo osebnega trenerja Primoža Kastelica, saj se sama težko pripravi do izvajanja vaj za krepitev telesa. »Osebnega trenerja sem si omislila, ker potrebujem nekoga, ki me bo motiviral. Sodim med bolj 'salonsko ležerne' ljudi in med prostim časom uživam v poležavanju. Zato je zame trening res garaško delo. Drugi razlog je ta, da mi bolj paše trenirat individualno in ne v skupinah. Na vajo se lažje osredotočim, če je nekdo ves čas ob meni in me vodi skozi vsak gib. Moj trener Primož Kastelic ima sokolje oči in dejansko opazi vsak milimeter. Zato vaje kljub visoki zahtevnosti opravljam varno in nimam poškodb,« je delila svojo izkušnjo modna oblikovalka in dodala, da ji osebni trener svetuje tudi pri izbiri hrane, redno izvaja natančno meritev njene telesne sestave in preverja njeno kondicijo.

Nikin trening foto: Instagram

»Včasih že na trening pridem popolnoma utrujena, ali celo neprespana. Ampak niti enkrat se mi še ni zgodilo, da bi iz treninga odšla brez energije. Ne vem točno v čem je njegova skrivnost ampak kljub temu, da se 1h razmetavam po telovadnici, na koncu dobim še več zagona!«

Posnetke treninga si lahko ogledate v spodnji objavi. Kliknite desno ...

prejšnji članek
Slovenska kaskaderka dvojnica igralke Megan Fox
Svet slavnih
Slovenska kaskaderka dvojnica igralke Megan Fox
naslednji članek
Pogovori brez prisluškovanja so mogoči ponoči, v gozdu
Resničnostni šovi
Pogovori brez prisluškovanja so mogoči ponoči, v gozdu