nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska kaskaderka dvojnica igralke Megan Fox

19. 11. 2021; 09.00
Avtor: V.M.
tjasa perko 7

tjaša perko foto: Lady

Ljubiteljica akcije in adrenalina Tjaša Perko je opravila nov izziv. V nadaljevanju filma Plačanci je namreč dvojnica igralke Megan Fox.

Slovenska kaskaderka Tjaša Perko bogati svojo karierno pot v Hollywoodu, tokrat je namreč sodelovala v četrtem nadaljevanju akcijskega filma Plačanci, kjer je sodelovala kot dvojnica ameriške zvezdnice Megan Fox.

Kot poroča POP IN, Megan nič kaj rada ne snema akcijskih prizorov, zato je za vse poskrbela Tjaša. V Grčiji je snemala 10 dni, veliko je bilo pretepov in streljanja, a je bilo ob vsem tem odlično poskrbljeno za varnost, zlasti zaradi nedavne nesrečne smrti na snemanju filma Rust.

Megan Fox foto: PROFIMEDIA

Koordinator kaskaderjev je Tjašin oče Rok Cvetkov. »To je zadnji del, tukaj bom imel vlogo koordinatorja in bom imel med100 do 300 kaskaderjev,« je pojasnil Cvetkov in razložil, da se večina njegove ekipe uri v njihovih prostorih v Kopru, prihajajo pa iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Makedonije.

Več o pestrem življenju mamice Tjaše Perko, si lahko preberete v zanimivem intervjuju: Kaskaderka, ki izvaja vse mogoče vratolomne prizore – in pri tem neizmerno uživa

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Sentya v šov po pravo ljubezen
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Sentya v šov po pravo ljubezen
naslednji članek
Nika Urbas: Zame je trening garaško delo
Svet slavnih
Nika Urbas: Zame je trening garaško delo