ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Polona presrečna, odpira svojo sanjsko kavarno!
| Vesna Meško

Polona presrečna, odpira svojo sanjsko kavarno!

Polona Kranjc, POP TV

S spomnite, da je Polonina mama napovedala uresničitev njenih velikih sanj? Še malo in postale bodo resničnost. Po dveh mesecih trdega dela bo svetlolaska kraljevala v veliki dvonadstropni kavarni s pestro ponudbo in pomenljivim imenom …

Polono Kranjc, ki jo spremljamo v šovu Kmetija, je po vrnitvi iz šova čakala obilica dela. Njena draga mama Andreja je namreč skovala načrt, kako hčerki pomagati do uresničitve velikih sanj.

»Moja dolgoletna želja je, da bi imela svoj lokal, z mamo sva se pred vstopom v šov Kmetija veliko pogovarjali o tem in rekla mi je, naj samo zdržim v igri čim dlje, ona pa se bo potrudila nekaj urediti. Že ko smo dobili posnetke domačih, se mi je dozdevalo, kaj bi presenečenje lahko bilo, nisem pa bila povsem prepričana,« nam je pojasnila Polona in nadaljevala, da jo je dan po počitku mama odpeljala na lokacijo in ji pokazala velik dvonadstropni prostor. Slednji je bil tedaj še prazen, a ne za dolgo …

Foto: Osebni arhiv - Polona Kranjc

»Res sem bila navdušena že nad samim videzom prostora, kaj šele nad vizualizacijo končnega rezultata. Tudi šank in hladilniki so me že čakali, hkrati pa seveda tudi ogromno dela. Zadnja dva meseca namreč res pošteno delamo, tako mi dve z mami, kot tudi tisti, ki so priskočili na pomoč. Ker je dela resnično ogromno, so mi namreč veliko pomagali tudi bližnji,« hvaležno pojasni 19-letnica in razloži, da je bila poprej v teh prostorih banka ter da je bilo potrebna korenita adaptacija notranjosti.

Foto: Osebni arhiv - Polona pred lokalom

Ampak misija uresničitve Poloninih sanj se sedaj bliža koncu, v petek se namreč obeta zasebna otvoritev težko pričakovane kavarne. »Prireditev pripravljamo za moje bližnje in prijatelje, povabljeni so tudi tekmovalci Kmetije in nekatera sanjska dekleta. Res že komaj čakam, da se vse uradno začne, torej da se zaključi gradnja in prične lepši del, obratovanje. « je navdušena Polona, ki je svoji sanjski kavarni nadela ime Taurus.

In zakaj takšno ime? No, nemara tudi vam ne bo potrebno preveč ugibati. Ime izhaja iz njenega nebesnega znamenja, hkrati pa opisuje njen karakter. Polona je namreč prava bikica, kar ji bo pri uresničevanju zastavljenih ciljev zagotovo prišlo prav.