nadzornasoba Svet24.si

Na intenzivnem covidnem oddelku: 40 minut ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Tragedija, na snemanju umrl znani slovenski deskar
| V.M.

Tragedija, na snemanju umrl znani slovenski deskar

Mark Grilc, Osebni arhiv

Iz Avstrije prihaja tragična novica o smrti enega najboljših slovenskih deskarjev. Srečno zaročen športnik, ki se je veselil tetjega otroka, je izgubil življenje na snemanju reklame, kjer je bil zanj usoden padec.

Kot poroča športni časnik Ekipa, se je smrtno ponesrečil Mark Grilc, ki se je na svoji karierni poti zapisal kot eden izmed najboljših deskarjev na snegu prostega sloga. Nezgoda se je pripetila v torek in sicer na snemanju reklame v Avstriji, natančneje v Söldnu, zanj pa je bil usoden udarec glave ob skalo, ki je bila prekrita s snegom. Mark je poškodbi podlegel na kraju nesreče.

Smrt mladega športnika predstavlja še toliko večjo tragedijo, ker je za seboj pustil dva otroka, sina in hčerko ter srčno izbranko, ki je v pričakovanju tretjega naraščaja. Mark se je s pevko in umetnico Niko Kay zaročil v poletnih mesecih, družina se je veselila novega družinskega člana in prihodnosti, ki so jo imeli pred seboj.

Draga Nika in vsi, ki ob tej težki tragediji doživljate nepredstavljivo bolečino, iskreno in globoko sožalje tudi iz našega uredništva.