1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Popevka 2022 Odkrito.si

Poglejte, kdo vse bo prepeval na Popevki 2022!

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Pristno ali zaigrano? Irena odkrito o dogajanju pri Mirku
| V.M.

Pristno ali zaigrano? Irena odkrito o dogajanju pri Mirku

Neuradna poroka, VOYO

Tako odnos med Mirkom in Julijano, kot složnost, ki je prepletala simpatično skupinico v Polšniku, je mnoge gledalce ganila in v oči zvabila solze. Preverili smo ali je bilo celotno dogajanje pristno ali pa so morda vse skupaj pred kamerami odigrali.

Ste tudi vi z veseljem spremljali dogajanje pri Miroslavu Koširju? Vesela druščina je lepo popestrila letošnjo sezono šova Ljubezen po domače in dokazala, da je moč privabiti gledalce tudi z lepim, srčnim in spoštljivim vedenjem. Za vse tiste, ki ste morda podvomili v njihovo iskrenost, smo za rokav pocukali Ireno Drozg, ki je z nami delila svoje izkušnje tokratne udeležbe v priljubljenem šovu.

Foto: VOYO - Irena Drozg

»Mirko se je za Julijano odločil že na podlagi prejetega pisma. Ko sem ju prvič videla na pikniku, sem ugotovila, da je že pečen. (smeh) Nisem pa bila prepričana za Julijano, ker je bila zelo skrivnostna. Sem se pa takoj odločila, da jima ne bo nobena nagajala,« nam je v klepetu pojasnila Irena, ki jo je zabavala Mirkova odločitev, da bo pošteno razdelil naklonjenost in čas med vse kandidatke. »Nasmejal me je, ko je rekel, da bo do vseh enak in da nihče ne bo videl, da je zaljubljen.«

Ampak slednje seveda ni bilo mogoče, že gledalci pred TV zasloni smo namreč slutili, da je Mirka in Julijano Amorjeva puščica zbodla naravnost v srce. »Ko sem ju videla, kako se gledata, mi je bilo popolnoma jasno, da je to - to.«

Foto: Osebni arhiv - Irena: 'Med snemanjem nas je Mirko povabil na kosilo ...'

Pa je morda ob tem začutila nelagodje ali je bila preprosto srečna, ker sta se našli dve sorodni duši? »Ko sem ju opazovala, mi je bilo pri srcu prav tako lepo, kot če sem sama zaljubljena. V bistvu še sama ne vem, kako smo se tako lepo ujeli,« razloži Irena, ki je skovala načrt, kako bo Mirka in Julijano med skupnim bivanjem v Polšniku še bolj povezala in preprečila odvijanje vsakršnih neprijetnih peripetij.

»Sama nisem konfliktna oseba, Jožico seveda zanima le igra, Joži pa je nekaj hotela nagajati, a sem ji kar rekla, da kjer sem jaz, se ne kregamo,« je izkušnjo povzela Irena, ki ima z  druščino tudi leto po šovu še vedno pristne in srčne prijateljske stike.

Foto: VOYO - Neformalna poroka v šovu Ljubezen po domače

Foto: VOYO - Neformalna poroka v šovu Ljubezen po domače

Foto: VOYO - Neformalna poroka v šovu Ljubezen po domače

Foto: VOYO - Julijana in Mirko

Foto: VOYO - Julijana in Mirko

Foto: VOYO - Slovo druščine

Naj živi ljubezen!