nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi dvojnice Claudie Schiffer ljubosumna številna dekleta

2. 12. 2021; 11.30
Avtor: K.M.
Anja Bijelić, Ivan Penezić

Anja Bijelić, Ivan Penezić

Hrvaška plesalka Anja Bijelić je že v drugem videospotu odigrala dekle priljubljenega pevca skupine Pravila igre.

Za hrvaško plesalko Anjo Bijelić številni pravijo, da je hrvaška dvojnica super modela Claudie Schiffer. Zdaj pa so na njo ljubosumna številna dekleta, tako na Hrvaškem kot tudi v Sloveniji, saj je že drugič stopila v vlogo dekleta priljubljenega hrvaškega pevca Ivana Penezića (Pravila igre). 

Po vlogi v videospotu za pesem Samo ti, je Anja zdaj navdušila še v najnovejšem videospotu priljubljene skupine za pesem Sretan božić ljubavi (Srečen božič ljubezen). Gre za prvo božično pesem skupine Pravila igre. Je hitra, plesna in predvsem pozitivna, glasbeniki pa so prepričani, da bo vsakemu poslušalcu na obraz priklicala nasmešek. 

Pravila igre foto: PR

»Božič je zagotovo najlepši čas v letu in ne pretiravam, če rečem, da ga obožujem. Še bolj kot daril pa sem vesel ljudi okoli sebe. Ob tem pa sem vesel in ponosen, da imajo Pravila igre končno hitro božično pesem, za katero komaj čakam, da jo zapojemo tudi v živo na adventnih nastopih,« nam je zaupal pevec skupine Ivan Penezić. Ob tem pa ne skriva niti navdušenja nad atraktivno Anjo Bijelić.

Za idejo tokratnega videospota stojita Goran Belošević, bobnar in menedžer skupine, in Dario Lepoglavec. Pod glasbo in besedilo pa se podpisujeta zakonca in ustvarjalca hitrov Sonja in Miro Buljan.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Mirkova hčerka uspešna plesalka
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Mirkova hčerka uspešna plesalka
naslednji članek
Vroče razpoložen Tilen iz Kmetije
Resničnostni šovi
Vroče razpoložen Tilen iz Kmetije