20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok: Luka Basi v videu delil družino in bodočo ženo

15. 12. 2021; 07.11
Avtor: K.M.
Luka Basi

Luka Basi foto: Zajem videa

Skrivnostni Luka Basi je objavil video, v katerem je z javnostjo delil velik del svoje zasebnosti. Poglejte si videoposnetek, ki ga oboževalci niso pričakovali. Med drugim je razkril tudi svojo zaroko!

Glasbenik Luka Basi je danes za svoje oboževalce pripravil lepo presenečenje. Pevec v kariernem smislu v ospredje rad postavlja glasbo, zasebno pa je seveda najbolj pomembna njegova družina. Sin Tai in hči Tia ter od nedavnega tudi zaročenka Nastja. Tako je, Luka Basi je pokleknil pred svojo dolgoletno izbranko, prav tako pevko Nastjo Gabor. Posnetek zaroke pa je vključil v svoj najnovejši videospot za pesem To je to. 

"Še vedno želim, da moja kariera bazira na glasbi in ne na zasebnosti. Ampak, ko gre za glasbo in ko govorim o svoji zgodbi, je bila zdaj moja velika življenjska prelomnica. Naredil sem pravo stvar, šel sem na kolena, zaprosil sem jo," nam je na hitro zaupal Luka. Več pa si v resnici lahko ogledate kar v spotu, ki je pred nekaj minutami ugledal luč sveta.

Luka pa je ob tem pripravil še eno presenečenje. Izdal je namreč kar dva vidoespota za najnovejšo pesem. Prvi je v resnici družinski video, v katerem glasbenik prvič deli številne družinske fotografije, posnetke in seveda tudi posnetek zaroke. Drugi videospot pa je igrani, konča pa se prav tako z, tokrat igrano, zaroko Luke in Nastje.

prejšnji članek
Kako je Manca Špik izgubila 8 kilogramov?
Svet slavnih
Kako je Manca Špik izgubila 8 kilogramov?
naslednji članek
Znano je, kaj po Kmetiji prihaja na male ekrane
Resničnostni šovi
Znano je, kaj po Kmetiji prihaja na male ekrane