petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasna Kuljaj bo na prav poseben način praznovala svoj 40. rojstni dan

15. 12. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
jasna-kuljaj, pri-črnem-petru

Jasna Kuljaj foto: Blaž Vatovec

Slovenska voditeljica ravno danes praznuje svoj okrogli jubilej. Ob tem pa razveseljuje tudi oboževalce oddaje Pri Črnem Petru, ki se, vsaj začasno, vrača na male ekrane. Kdaj in kje?

Ravno danes, na dan, ko 40. rojstni dan praznuje voditeljica Jasna Kuljaj, je v javnost prišla informacija, da se kmalu vrača tudi na male ekrane. Na božični dan, 25. decembra, bo namreč predvajana prav posebna praznično obarvana oddaja Pri Črnem Petru, bo tokrat v prazničnem ambientu gorske koče. V posebni božični oddaji bo gledalce in gledalke pozdravila voditeljica Jasna Kuljaj, ki ji bo družbo znova delala prikupno zmedena natakarica Sofija (Alja Prgin), z nami pa bodo tudi humorni liki gasilec Sašo (Sašo Dobnik), novinar Regon (Sašo Đukić) in poštar Peška (Boštjan Meglič).

Pri Črnem Petru foto: Blaž Vatovec

Medtem ko bo Jasna božično razpoložena, pa ji bodo stalni gostje gostilne Pri Črnem Petru pripravili vrsto presenečenj, ravno na račun njenega današnjega praznovanja rojstnega dne. Jasna bi to dejstvo sicer najraje zatajila, saj ji okrogli jubileji ne pomenijo kaj dosti, a njena želja, da bi na to pozabili tudi drugi, se ne bo uresničila …

V gostilno Pri Črnem Petru prihajata Dejan Vunjak in Domen Kumer, ki bosta lepo presenečenje za Jasno, še bolj pa jo bo presenetil nekdanji sovoditelj Boštjan Romih. Nastopili bodo tudi Jan Plestenjak, Čuki, BQL in Polkaholiki, Miran Rudan s svojo skupino, Dejan Dogaja s starši in učenci glasbene šole Lartko, ansambel Petan in drugi. Božično vzdušje bo Pri Črnem Petru s pesmijo popestrila tudi posebna gostja Mija Cerar, mama dvanajstih otrok, medtem ko bo ansambel Spev poskrbel za ganljiv poklon svojemu dolgoletnemu članu Jožetu Skubicu, ki nas je letos zapustil.

Večer poln odlične glasbe ter veselih in toplih trenutkov bodo pospremile tudi plesalke Plesnega mesta. Pridružite se nam v posebni božični oddaji Pri Črnem Petru v soboto, 25. decembra, ob 19.45 na Planetu!

prejšnji članek
Znano je, kaj po Kmetiji prihaja na male ekrane
Resničnostni šovi
Znano je, kaj po Kmetiji prihaja na male ekrane
naslednji članek
Kam z rastlinami, za katere ne morete več skrbeti?
Zdravje
Kam z rastlinami, za katere ne morete več skrbeti?