profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovensko pevko partner zaročil na božični večer

28. 12. 2021; 12.00
Avtor: V.M.
Maja Oderlap zaroka

Maja je zaročena foto: Osebni arhiv

Med prazniki se je odvilo kar nekaj veselih razkritij iz zasebnega življenja znanih obrazov. Najsrečnejši dan je doživela tudi pevka Maja Oderlap, njen srčni izbranec je namreč pokleknil na kolena.

Na božični večer se je zgodilo tisto, po čemer je pevka in voditeljica Maja Oderlap dolgo po tihem hrepenela. Njen partner Andrej Grobelnik se je namreč opogumil, pokleknil na kolena in ji nataknil prekrasen zaročni prstan.

Maja Oderlap in Andrej Grobelnik s sinkom Levom. foto: Vito Tofaj

»Včasih sem ga hecala, zakaj odlaša in čaka ter mu pokazala, da imam prazen prst. Včasih ga je moj ati poklical zet in uradno seveda še ni bil. Tako da je bila zaroka presenečenje. Na božični večer smo se odpravljali k staršem in bil je tako živčen, da je že mislil, da bom v njegovem žepu videla škatlico s prstanom. Ampak res nisem nič opazila, ker sem bila z mislimi na pripravo božičnih dobrot. Nato je pokleknil in mi rekel, da sem snubitev verjetno pričakovala. Tisti trenutek sem bila najsrečnejši človek na svetu," je v klepetu za 24ur.com obelodanila Maja in priznala, da je ob veselem dogodku potočila tudi solze sreče.

Starša enoletnega Leva za enkrat še nimata določenega datum poroke, saj je slednje odvisno predvsem od razmer, ki vladajo svetu. »Vsekakor pa si ne želiva ogromne poroke, ampak poroko, na kateri bodo prisotni tisti, ki nama veliko pomenijo in najini prijatelji. Želiva si takšno prijetno, najino in mislim, da bo zabavna.«

prejšnji članek
Hudomušna ironija, na katero boste začeli prisegati!
Moda&Lepota
Hudomušna ironija, na katero boste začeli prisegati!
naslednji članek
Po ideje za darilo v Citypark
Zdravje
Po ideje za darilo v Citypark
#nasazenazenska
nasazenazenska