Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanjska Anja ne bo več vremenarka

28. 12. 2021; 10.00
Avtor: K.M.
BRVS 5

Anja Širovnik (Sanjski moški, vremenarka Planet TV) se je stisnila k ogromnemu medvedu. foto: Sašo Radej

Po treh mesecih se, vsaj zaenkrat, poslavlja s televizije.

Anja Širovnik (Sanjski moški), je na družbenem omrežju sporočila, da se poslavlja s svojega mesta napovedovalke vremena v jutranjem programu na Planet TV. Njen zadnji dan je bil že v petek, ko je na družbenem omrežju objavila skupno fotografijo z ekipo in zapisala: 

"Za mano je kar en čustven dan, ker sem vam zadnjič napovedala vreme. Neizjemno sem hvaležna za to izkušnjo in za vse ljudi, ki sem jih spoznala."

Informacijo je za portal Njena.si potrdila tudi Anja, ki je na kratko pojasnila: "Do konca leta sem imela pogodbo s Planetom. Sem pa zelo vesela za to izkušnjo in se že veselim novih priložnosti in izzivov."

Zgodbo so potrdili tudi na Planetu, kjer so nam odgovorili: "S koncem leta smo na Planetu res zaključili sodelovanje z Anjo Širovnik, ki smo jo spremljali v vlogi voditeljice vremena. Anja je bila del oddaje Jutro na Planetu vse od prve oddaje v septembru, po mesecih zelo zgodnjega vstajanja pa se zdaj odpravlja novim izzivom naproti. Z Anjo smo se razšli sporazumno in upamo, da bomo kdaj v prihodnosti še sodelovali."

Sicer pa smo iz zanesljivih virov izvedeli, da se z novim letom v vlogi napovedovalke vremena vrača en že zelo znan obraz. Novico zaenkrat še preverjamo pri glavni akterki. 

prejšnji članek
Bar: Takšna je bila nekoč 36-letna Ivana
Svet slavnih
Bar: Takšna je bila nekoč 36-letna Ivana
naslednji članek
Metka deležna poplave snubitev - se je javil g. Pravi?
Resničnostni šovi
Metka deležna poplave snubitev - se je javil g. Pravi?