pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

BAR: Jan Klobasa že prvi dan v središču pretepa

30. 12. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Jan Klobasa

Jan Klobasa foto: Kurir

Zmagovalec Kmetije je že takoj ob prihodu v srbski šov okusil, da sta produkcija Bara in srbski tekmovalci nekoliko drugačna kot produkcija slovenskih šovov

Jan Klobasa je v nedeljo pozno zvečer vstopil v srbski šov BAR, ki ga snemajo v Beogradu. Kot eden izmed slovenskih tekmovalcev je tako vstopil v že uigrano druščino, ki slovenskih prišlekov seveda ni najbolj pozitivno sprejela. Že takoj prvi dan, ko se njegovo delo v Baru še ni začelo, pa je okusil, kako drugačna je produkcija srbskih šovov in kako vročekrvni so tekmovalci že na samem začetku. Se bo mladi zvezdnik slovenskih resničnostnih šovov znašel med vso to vročo krvjo? 

Jan Klobasa foto: Kurir

Pretep v Baru foto: Kurir

Medtem, ko je skupaj s Ksenijo Kranjec v miru sedel v Baru je namreč vanj vstopil fant Zorane Stanković in se s pesmi lotil tekmovalca Damirja Tepavca. Razlog? Zorana in Damir sta se ponoči predajala strastem, srbska produkcija pa je vse skupaj posnela in seveda predvajala na televiziji in družbenih omrežjih. Zorana se je v pretep vmešala in ves čas prosila sovjega fanta, da naj preneha in vmes trdila, da z Damirjem ni seksala. 

Jan se je v situaciji sicer postavil na fantovo stran: "Vsaka čast njenemu fantu. Ne bi se ga rabil lotiti ravno s pestmi, ampak ima prav. Ona joka 'hecali smo'. Kaj jokaš, vsi vemo, da sta seksala. Če jaz kot fant gledam medije, kako fuk* in dela ku**o iz sebe ... Isto ..."

prejšnji članek
Leto 2021 je bilo med znanimi Slovenski zelo plodno
Svet slavnih
Leto 2021 je bilo med znanimi Slovenski zelo plodno
naslednji članek
Pripravite domač bakalar
Kulinarika
Pripravite domač bakalar
#obraziavenija
obraziavenija