nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sara Rutar razkrila spol otroka: Priznam, da so me srbeli prsti ...

3. 1. 2022; 10.57
Avtor: V.M.
sara-rutar-in-dejan

Sara Rutar in Dejan foto: Osebni arhiv

Sara in Dejan sta s spletnimi prijatelji delila veselo novico in tekom videa razkrila, kakšnega spola je otročiček, ki se jima bo pridružil v mescu juniju. Preverite, kaj nam je ob tem zaupala ...

Kuharska mojstrica Sara Rutar je nedavno sporočila, da s srčnim izbrancem Dejanom Gajićem pričakujeta naraščaj. Veselo novico sta sedaj dopolnila s prisrčnim videom, v katerem sta prebodla velik črn balon, ven pa so poleteli konfeti v modrih barvnih odtenkih.

»Res je lepo, da obstaja možnost, da za otrokov spol izveš nekoliko drugače, kot pa na pregledu. To je eno posebno doživetje za bodoča starša in tudi vse družinske člane,« je za njena.si povzela svoje občutke Sara in dodala, da bi bilo njuno veselje ob razkritju enako, ne glede na to, kakšnega spola je otročiček, ki ga nosi pod srcem. »Seveda pa sva bila presrečna, ko sva zagledala plave konfete, tako da mi ni žal, da nisem pokukala v kuverto … priznam pa, da so me pa srbeli prsti,« nam je še zaupala bodoča mamica.

Kako prikupno ljubeča sta bila drug do drugega ob razkritju, da bosta postala starša dečku, si lahko ogledate v videozgodbi, ki sta jo objavila na družbenem omrežju.

Čestitke, draga Sara in Dejan!

Sara Rutar in Dejan

Sara Rutar in Dejan foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Zmagovalec Talentov bo postal očka
Svet slavnih
Zmagovalec Talentov bo postal očka
naslednji članek
Ana Pusovnik v novo leto s trdnejšim razmerjem
Svet slavnih
Ana Pusovnik v novo leto s trdnejšim razmerjem