Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gordana Grandošek Whiddon o dvakratni izgubi v življenju

8. 1. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
Trent Whiddon, Gordana Grandošek Whiddon

Trent Whiddon, Gordana Grandošek Whiddon foto: Mediaspeed

Plesalka in Vražja dama je v letu 2021 kar dvakrat žalovala. Poslovila se je njena ljubljena psička, na polovici nosečnosti pa je še splavila.

 »Januarja je umrla najina posvojena psička Buddy, ki je bila najboljša psička na svetu. Vem, da se marsikomu zdi to nenavadno, toda ljubitelji živali vedo, o čem govorim, ko pravim, da je bila za naju kot otrok. Nanjo sva bila zelo navezana in sem zelo žalovala za njo. Potem pa sem zanosila. S Trentom sva se veselila starševstva, pri štirih mesecih in pol nosečnosti pa sva se morala soočiti še z izgubo otroka. Čeprav je bilo zelo hudo, o tem nisem hotela molčati, saj vem, da se to zgodi veliko ženskam pa so tiho, ker jih je sram ali ne želijo govoriti o tem. Jaz pa sem želela podpreti vse te ženske ter jim dati moč in pogum, da si zacelijo rane,« je za revijo Jana povedala Gordana in dodala, da sta ji bili v veliko uteho velikanska Trentova ljubezen in delo. Ker zaradi korone ni mogla po svetu zaradi plesa, je, ko je okrevala, sprejela ponudbo za sodelovanje v šovu.

Preberite še: Plesalka, modna oblikovalka in Vražja dama je razkrila, kako je spoznala svojega moža Trenta. Ona je bila takrat stara 22 let, Trent zgolj 17. Kako se je razvila njuna ljubezenska zgodba?
>PREBERITE TUKAJ<<.

prejšnji članek
Sebastian Cavazza: Sinova se me nista nikoli sramovala
Svet slavnih
Sebastian Cavazza: Sinova se me nista nikoli sramovala
naslednji članek
Zoran Predin se je moral decembra posloviti od drage mame
Svet slavnih
Zoran Predin se je moral decembra posloviti od drage mame