dsoprizidek
Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu starejših občanov že zapirali

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rok Kunaver o družini, praznikih in življenjski modrosti

9. 1. 2022; 12.00
Avtor: Lady
rok kunaver

Rok Kunaver foto: M24

Rok Kunaver se je pred leti odločil, da ga ne bo ničesar več strah, in pravi, da je od takrat srečnejši. S svojo srčno damo Natalijo Gros je našel srečo v ljubezni, z njeno hčerko Elo pa je spletel čudovit odnos.

Na serijo je pričakoval pozitiven odziv, saj je po njegovem mnenju scenarij zelo dober. »Večina ljudi serijo zelo pohvali, ker je malo drugačna, je situacijska komika, polna zanimivih in smešnih likov. Za vlogo župnika sem šel tudi vase. Vedno pravim, da je scenarij treba prebrati enkrat, dvakrat, trikrat. Jaz vloge delam na naslednji način – sem intuitiven igralec, moja intuicija je zelo močna in naučil sem se ji zaupati. Prvi vtis je zelo pomemben, a potem je treba narediti cel krog okoli sveta, da prideš na izhodiščno točko. Če bi startal takoj po intuiciji, bi bil prazen, zdaj pa sem poln za cel ta krog, za vse te napake, deviacije, ko sem se odmikal od vloge. Bogatejši sem za cel krog izkušenj, iz katerih sem se spet nekaj novega naučil, dozorel. Tako gradim vse svoje vloge,« razloži Rok, ki je zaposlen v Lutkovnem gledališču Ljubljana in trenutno pripravlja predstavo za mladino Skrivno društvo KRVZ po nagrajenem romanu Simone Semenič, ki bo premiero dočakala konec februarja. »Moj drugi projekt pa je družina. Sem oče in mož. Zdaj, ko gledam nazaj, vidim, da sem si to res želel. Z mojo Natalijo nama je res fino, in tudi ko nama ni fino, nama je fino,« se razneži Rok, ki je v svoje življenje ljubeče sprejel tudi Elo, hčerko Natalije Gros. Ela je zdaj prvošolka.

Natalija in Rok foto: M24

»Z Natalijo sva se veliko pogovarjala. Osnova neke družine je celica med partnerjema, in če je tukaj vse v redu, je, ko vstopi v ta odnos otrok, to samo bonus. Jaz sem sicer zamudil prva tri leta Elinega življe - nja. Prišel sem na fino, kot mi radi pravijo prijatelji. (smeh) Ela je kra - sna punca, ki si želi z mano ves čas hoditi na snemanja. Ko pride tja, se z njo vsi ukvarjajo in je glavna carica. Vsa pozornost je na njej. Vendar se trudim ločevati službo od zasebnih zadev.« Na vprašanje, ali si morda Ela želi postati igralka, je Rok neposreden: »Ona bi bila veterinarka, kar je do - bro. Ne bom je silil v nič. Če bom rekel, da ji ne priporočam, da bi postala igralka, bo gotovo posta - la igralka. Če ji bom rekel, naj bo igralka, ker je mogoče nadarjena, jo bom pa zamoril. Se bo že sama odločila, ko bo čas.«

prejšnji članek
17-letnega sina pevke Sinead O'Connor našli mrtvega
Svet slavnih
17-letnega sina pevke Sinead O'Connor našli mrtvega
naslednji članek
Danska kraljica Margareta II. obeležuje pol stoletja na prestolu
Svet slavnih
Danska kraljica Margareta II. obeležuje pol stoletja na prestolu