1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kmetija: Jan Knez z avtodomom na Irsko k svoji dragi

10. 1. 2022; 07.00
Avtor: Vesna Meško
jan knez avtodom

Jan Knez foto: edit: njena.si

Pred Janom Knezom je dolga pot, ki pa se je zelo veseli, saj komaj čaka, da bo v objem stisnil svojo srčno izbranko. Nazadnje sta se videla pred vstopom v šov Kmetija, bi pa skupaj morala silvestrovati, a jima je načrte prekrižala bolezen.

Jan Knez je spletnim prijateljem zaupal, da se z avtodomom odpravlja na Irsko in da bo njegov srnjaček Miško v tem času v varstvu, kjer bo zanj lepo poskrbljeno. Pred Janom je torej prava pustolovščina, ki pa bo še posebej vznemirljiva, saj ga na cilju čaka njegova dolgoletna srčna dama.

»Ja, potujem v Dablin k moji dragi, namen sva sicer imela že decembra, saj sva si želela skupaj dočakati novo leto, vendar je zbolela za covidom-19. Na srečo ni bilo potrebe po hospitalizaciji,« nam je zaupal Jan, ki ne skriva, kako zelo se veseli prihodnjih tednov.

Jan Knez foto: POP TV

»Komaj čakam na snidenje, saj sva se nazadnje videla preden sem odšel v šov Kmetija. Sedaj bova lahko malo več časa skupaj. Sprva sva načrtovala, da se bova odpravila malo na potep po Angliji, a bova zaradi razmer kakršne so, ostala raje kar doma pri njej in v državi Irski. Ostati nameravam tri tedne, tudi to bo fenomenalno, saj bova imela več časa zase,« se smeji Mariborčan in razloži, da se bosta malce tudi potepala, obiskati denimo nameravata njeno sestro, ki živi na zahodni obali Irske v mestu Galway.

»Ob vračanju nazaj domov bom imel še nekaj postankov v Belgiji, Luksemburgu in na Nizozemskem, kjer se ustavim in obiščem za kakšen dan še svoje dolgoletne prijatelje. To imam že v tradiciji, kadar potujem v tej smeri. Pot bo dolga in upam, da kar zanimiva, v kolikor bo seveda potekalo vse brez težav in po sreči. Upanje ostaja,« je dobrovoljen Jan, ki ob slovesu lepo pozdravlja vse prijatelje, tudi tiste na družbenih omrežjih.

prejšnji članek
Tragedija: Umrl zvezdniški očka iz serije Polna hiša
Svet slavnih
Tragedija: Umrl zvezdniški očka iz serije Polna hiša
naslednji članek
Horoskop: Okrepila se vam bo želja po spremembi
Horoskop
Horoskop: Okrepila se vam bo želja po spremembi