favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Karin zbolela za koronavirusom

11. 1. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Karin Lipovnik

Karin Lipovnik med prebolevanjem koronavirusa. foto: Osebni arhiv

Karin ocenjuje, da se je okužila v službi, saj je izpostavljena večjemu številu ljudi. Med prebolevanjem je poklepetala tudi z nami, preverite, kaj nam je zaupala …

Po vstopu v novo leto je covid-19 potrkal tudi na vrata superfinalistke šova Kmetija Karin Lipovnik. Če se je poprej okužbi spretno izogibala, se je ta konec tedna izkazalo, da je za glavobol in vročino kriv koronavirus, s katerim se je najbrž okužila v avstrijski restavraciji s hitro prehrano, kamor vsak dan hodi na delo.

Karin Lipovnik foto: VOYO

»Najverjetneje sem se okužila v službi. Okoli mene se namreč zamenja veliko ljudi in najbolj verjetno je, da sem staknila tam. Zbudila sem se z vročino 38.2 stopinj Celzija, ki je tekom dneva malce narastla, vse skupaj pa je spremljal tudi glavobol. Ker bi morala iti v službo, sem raje poklicala, da me ne bo in se odpravila na PCR test. Zvečer so me obvestili o pozitivnem rezultatu,« je za njena.si pojasnila Karin, ki je vesela, ker je, vsaj za enkrat, ne pestijo hujši simptomi.

»Nimam apetita, paše mi sveži zrak, drugače pa nič posebnega. Upam, da tako ostane in da mi v karanteni ne bo preveč dolgčas,« zaključi najin pogovor Karin, ki ji v izolaciji dela družbo simpatičen mačji kosmatinec.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Marko nam je predstavil svojo srčno damo
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Marko nam je predstavil svojo srčno damo
naslednji članek
Horoskop: Pazljivo izbirajte misli
Horoskop
Horoskop: Pazljivo izbirajte misli