robert golob bobo6 Svet24.si

Robert Golob: "Začnimo delovati za skupnost, ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

koronavirus, danska Svet24.si

Pri omikronu je tveganje za hospitalizacijo za 36 ...

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Izbrancu SDS bi dali v roke največjo bazo ...

Veliki rdeči pes Clifford v Koloseju Njena.si

Hči Petra Polesa v glavni vlogi

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Ugodno oddam sina: Marko nam je predstavil svojo srčno damo
| Vesna Meško

Ugodno oddam sina: Marko nam je predstavil svojo srčno damo

Marko je našel ljubezen, edit: njena.si

Marko Sandalić je po šovu izdal razvpiti roman Royal Flush brez dame, nato pa se je zgodil velik preobrat. V njegovo življenje je stopila srčna dama, ki ga je s svojo ljubeznijo povsem spremenila. Marko je za njena.si razkril košček ljubezenske zgodbe in nam predstavil svoje skrivnostno dekle.

Marko Sandalić, ki je skupaj z mamo Ano sodeloval v prvi sezoni šova Ugodno oddam sina, je tudi pri nas pritegnil kar nekaj pozornosti. Svetovalec za naftno industrijo ni imel sreče pri iskanju življenjske sopotnice, tiste prave pa ni našel niti med dekleti, ki sta jih z mamo gostila na Rabu. Od ustvarjanja resničnostne oddaje je minilo že več kot eno leto, Marko pa nam je z nasmehom na obrazu razkril, da se je tudi njemu nasmehnila sreča.

Foto: Osebni arhiv - Marko in njegova skrivnostna dama.

»Kmalu po tem, ko sem napisal roman Royal Flush brez dame, je na romantičen način prišla v moje življenje ena prav posebna dama. Kdo ve, če bi roman napisal prej, bi morda tudi ona že mnogo prej potrkala na vrata mojega srca. O tem, kako sva se spoznala, bi lahko popisal več strani, a dovolite, da to ostane najina skrivnost. Vam pa lahko zaupam, da se že nekaj časa drživa za roke in močno upam, da bo tako ostalo tudi v bodoče,« je za njena.si povedal Marko in z nami delil fotografije svoje lepotice, ki je iz moškega, ki je stremel k zadovoljevanju lastnega ugodja, izvabila skrbno in predano osebo.

»V prostem času običajno čistim, kuham, perem oblačila, skrbim za topel dom, se zavzemam za pravice živali in vse manj uživam meso. Pričel sem kupovati puloverje, blazerje, srajce in vegi salamo.Tako da sem nastradal, kakor koli obrneš,« se smeji Marko, ki se sicer še vedno rad šali, a mu ob tem ni težko priznati, da je ljubezen spremenila njega in ves njegov svet.

Foto: Osebni arhiv - Marko nam je predstavil svoje dekle.