cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton plesala na mešanico valčka in rocka

10. 1. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton

Kate Middleton foto: Profimedia

Modni italijanski fotograf Paolo Roversi je za medije razkril kar nekaj skrivnosti decembrskega fotografiranja Kate Middleton. Med drugim tudi, da so nekatere fotografije ostale skrite pred javnostjo in da je eden od portretov izbran s strani princa William in njunih otrok.

Paolo Roversi je za italijanski časopis Corriere med drugim povedal, da se je z britansko vojvodinjo na čaju prvič srečal novembra in da je bila Kate Middleton sprva zaskrbljena, saj je po eni strani navajena fotografiranja in kamer, po drugi strani pa ni navajena poziranja za fotografe. "Fotografije so nastale z naravno svetlobo, z malo ličili, brez urejanja pričeske, dodali smo preproste uhane, prstan ... fokus je bil na njenem obrazu, pogledu in nasmehu. Nisem želel, da je preveč gospa vojvodinja, preveč ustanovna, ampak čim bolj čista in sodobna, še bolj brezčasna."

Na fotografiranju sta posnela 250 fotografij, nato jih je Paolo izbral 70, večinoma črnobelih. Uradna fotografija je tako izbor fotografa kot tudi izbor vojvodinje. Fotografijo, črnobelo, na kateri se široko nasmiha fotoobjektivu, so izbrali princ William in otroci. "Želel sem tudi, da pred fotoaparatom pleše, to je storila na mešanico valčka in rock glasbe. A fotografija vsaj zaenkrat ostaja skrita pred javnostjo."

prejšnji članek
Nika Zorjan na slovenski glasbeni sceni prisotna že 10 let
Svet slavnih
Nika Zorjan na slovenski glasbeni sceni prisotna že 10 let
naslednji članek
Matej Zemljič nič več voditelj na televiziji, tu ga lahko spremljate
Svet slavnih
Matej Zemljič nič več voditelj na televiziji, tu ga lahko spremljate