robert golob bobo6 Svet24.si

Robert Golob: "Začnimo delovati za skupnost, ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

koronavirus, danska Svet24.si

Pri omikronu je tveganje za hospitalizacijo za 36 ...

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

janša, orban Necenzurirano

Kdo je Orbanov zaupnik, ki kupuje slovenske hotele...

Teja Jugovic Odkrito.si

Teja Jugovic - To si je dolgo želela

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Darja Tomažin se sooča z grožnjami in razdejanjem posestva
| V.M.

Darja Tomažin se sooča z grožnjami in razdejanjem posestva

Darja Tomažin, POP TV

Posestvo, kjer so med drugim snemali 3. sezono šova Ljubezen po domače, je znova v središču pozornosti. Darja Tomažin ima namreč v teh dneh ali bolje rečeno nočeh težave z nemirom na konjeniški kmetiji. Na pomoč je poklicala policijo. Kaj se dogaja?

Darja Tomažin, ki jo poznamo iz šova Kmetija in Ljubezen po domače, je spletno javnost seznanila, da ima na posestvu znova težave. Na družbenem omrežju je objavila fotografije razdejanja in pojasnila, da je sosed ponoči v vinjenem stanju uničeval lastnino, na okoli metal steklenice, predvajal glasno glasbo, ji kazal zadnjico in ji grozil, tako da je na pomoč poklicala policijo. 

Foto: POP TV - Darja Tomažin

Kot je še pojasnila tekom komentarjev, je nepridiprava, s katerim je že poprej imela nevšečnosti, posnela nadzorna kamera, sicer pa ga možem postave ni bilo potrebno iskati, saj je v času njihovega prihoda še vedno kalil nočni mir z grožnjami in glasnim predvajanjem glasbe.

Na očitke znanca, da nagaja sosedom, se je odzvala s pojasnilom, da ne gre ne za javno in ne za služnostno pot. "Če bi pa bila, naj pa bi pot bila za poštene ljudji in za tiste, ki spošujejo in se pošteno vozijo po njej. Pot ni za to, da jo izkoriščaš in zanalašč nabijaš glasbo ob 1.30 h in plešeš ter mi kažeš zadnjico in mečeš steklenice na okoli itd."