Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Darja Tomažin se sooča z grožnjami in razdejanjem posestva

12. 1. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
darja tomažin kmetija

Darja Tomažin foto: POP TV

Posestvo, kjer so med drugim snemali 3. sezono šova Ljubezen po domače, je znova v središču pozornosti. Darja Tomažin ima namreč v teh dneh ali bolje rečeno nočeh težave z nemirom na konjeniški kmetiji. Na pomoč je poklicala policijo. Kaj se dogaja?

Darja Tomažin, ki jo poznamo iz šova Kmetija in Ljubezen po domače, je spletno javnost seznanila, da ima na posestvu znova težave. Na družbenem omrežju je objavila fotografije razdejanja in pojasnila, da je sosed ponoči v vinjenem stanju uničeval lastnino, na okoli metal steklenice, predvajal glasno glasbo, ji kazal zadnjico in ji grozil, tako da je na pomoč poklicala policijo. 

Darja Tomažin foto: POP TV

Kot je še pojasnila tekom komentarjev, je nepridiprava, s katerim je že poprej imela nevšečnosti, posnela nadzorna kamera, sicer pa ga možem postave ni bilo potrebno iskati, saj je v času njihovega prihoda še vedno kalil nočni mir z grožnjami in glasnim predvajanjem glasbe.

Na očitke znanca, da nagaja sosedom, se je odzvala s pojasnilom, da ne gre ne za javno in ne za služnostno pot. "Če bi pa bila, naj pa bi pot bila za poštene ljudji in za tiste, ki spošujejo in se pošteno vozijo po njej. Pot ni za to, da jo izkoriščaš in zanalašč nabijaš glasbo ob 1.30 h in plešeš ter mi kažeš zadnjico in mečeš steklenice na okoli itd."

prejšnji članek
Lepotice in geniji: Bil sem brezdomec, učil sem se ob sveči
Svet slavnih
Lepotice in geniji: Bil sem brezdomec, učil sem se ob sveči
naslednji članek
Resnica o vzkipljivosti vedeževalca Blaža
Svet slavnih
Resnica o vzkipljivosti vedeževalca Blaža