pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Seksi Aquaman po 17 letih spet samski

13. 1. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
jason momoa 8

Nedvomno največji uspeh v svoji dosedanji igralski karieri je požel lani, in sicer z akcijsko domišljijsko pustolovščino Aquaman. foto: Profimedia

Pred meseci so se že pojavile govorice o tem, da naj bi slavni igralec varal svojo ženo, a jih je ta odločno zanikal. Zdaj je par šokiral javnost z novico, da se ločujeta.

Igralca Jason Momoa in Lisa Bonet sta javnost in oboževalce presenetila z novico, da se po štirih letih zakona in sedemnajstih letih razmerja ločujeta. Novico sta potrdila v skupni izjavi, kjer poudarjata, da končujeta svoje družinsko življenje, kar pa ne pomeni, da se je končalo tudi njuno medsebojno spoštovanje in ljubezen. Par ima sicer dva otroka, hči Lolo in sina Nakoa-Wolfa.

Lisa, najbolj znana po vlogi v The Cosby Show, je bila pred tem poročena s pevcem Lennyjem Kravitzom, s katero imata hči Zoë Kravitz. Med Bonetova je sicer 12 let starejša od Momoe, njuno razmerje se je pričelo leta 2005. 

Jason Momoa in Lisa Bonet foto: Profimedia

Z ženo Liso je dobila dva otroka, 12-letno Lolo Iolani in 10-letnega Nakoo-Wolfa Manakauapa (skrajno levo je Jasonova mama Coni). foto: Profimedia

"Vsi smo občutili stisko in spremembe teh transformacijskih časov. Razvija se revolucija in naša družina ni nobene izjema, čuti in raste iz teh potresnih premikov, ki se dogajajo. In tako deliva svoje družinske novice. Te so, da se razhajava v najinih družinskih poteh. Tega ne deliva zato, ker misliva, da je to vredno novic. Ampak zato, da lahko s svojimi življenji nadaljujemo dostojanstveno in pošteno. Ljubezen med nama se nadaljuje in razvija tako, kot želiva, da bi jo poznali in živeli. Osvobajava en drugega, da postaneva to, za kar se učiva. Najina predanost je neomajna na to skrito življenje in najine otroke," sta zapisala v izjavi. 

prejšnji članek
Kaj se zgodi, če posolite zgubana jabolka?
Kulinarika
Kaj se zgodi, če posolite zgubana jabolka?
naslednji članek
Slovenski igralec uvrščen med 10 vzhajajočih igralskih zvezd Evrope
Svet slavnih
Slovenski igralec uvrščen med 10 vzhajajočih igralskih zvezd Evrope