Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepotice in geniji: Ronald po preobrazbi kot maneken

14. 1. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
ronald-sataić

Ronald Sataić foto: Nova TV

'Na lestvici od 1 do 10 je Ronald po preobrazbi videti tisočkrat bolje,' je najbolj osupljivo spremembo pokomentirala Adrijana.

Ronald Sataić je po procesu preobrazbe poskrbel za res veliko presenečenje, spremembi se sotekmovalci kar niso mogli načuditi, zlasti navdušena pa so seveda bila dekleta.

»Sploh si ni podoben. Videti je kot vitek, precej višji maneken. Sedaj sva videti kot brat in sestra. Dlje kot ga gledam, lepši mi postaja,« je njegovo preobrazbo ocenila njegova partnerica Nicole, ki je tudi po izpadu iz šova s sotekmovalcem ohranila stike. Pa se je kasneje med njima spletlo kaj več kot prijateljska vez? Ne, kot sta pojasnila za hrvaške medije, sta si zgolj kot brat in sestra. Se je pa zlasti zaradi preobrazbe po šovu precej spremenilo Ronaldovo življenje, saj se je opogumilo veliko deklet, ki so z jim navezale stik.

Ronald Sataić po preobrazbi foto: Nova TV

Kako pa se ima Ronald danes? Šov so na hrvaškem predvajali leta 2019 in temnolasec je v tem času zagotovo okusil vpliv pojavljanja na televiziji, se je pa v naslednjih letih vse vrnilo na stare tirnice. Kot razkriva pogled na družbena omrežja, je Ronald samski, svoj čas posveča borbi proti ukrepom za zajezitev novega koronavirusa, nevšečnosti pa mu povzroča tudi komunikacija z nežnim spolom.

Ronald in Nicole foto: Nova TV

Ronald Sataić foto: Nova TV

prejšnji članek
Can Yaman z dolgimi ali kratkimi lasmi?
Svet slavnih
Can Yaman z dolgimi ali kratkimi lasmi?
naslednji članek
Ljubezen po domače: Denis uresničuje dedkove sanje
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Denis uresničuje dedkove sanje