stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Roškar Anji Ramšak zabrisal torto v glavo

17. 1. 2022; 12.30
Avtor: K.M.
anja-torta

Roškar je Anji vrgel torto v glavo foto: Radio 1

Ekipa Denis Avdić Showa se je danes poslovila od sovoditeljice Anje Ramšak, ki si je vzela več mesečni premor od radijskega mikrofona. Slovo pa je na svoj način začinil tudi Robert Roškars, s katerim bosta skupaj vodila popoldanski program.

"Težko mi je, je pa prav zame," je povedala voditeljica. Več o slovesu Anje Ramšak si lahko preberete tukaj >>KLIKNITE <<. Anja se bo namreč preizkusila kar v lastnem radijskem šovu s svojim dobrim prijateljem, Robertom Roškarjem! Z njim je lansko leto ob vikendih in med poletjem tvorila »najbolj prižmojznjeno radijsko dvojico« v Ramšak in Roškar Showu ter v številnih potegavščinah s katerimi sta zabavala gledalce na socialnih omrežjih.

Anja Ramšak in Robert Roškar. foto: Darja Štravs Tisu

In svojo fantastično kemijo bosta sedaj še nadgradila. Pričakujete lahko še več zabave, smeha, vrhunskih šal in zbadanja med njima, kajti Robert in Anja bosta imel svoj lasten show – ŠOV DOMOV! Poslušalce bosta prvič pozdravila 24. januarja ob 13-ih in jih zabavala vse do 16-ih. Ravno v času, ko poslušalci odštevajo zadnje ure delovnika ter se počasi pripravljajo na pot domov, ki nikoli več ne bo ista. Kajti v njunem showu ne bo manjkalo zabavnih rubrik, kor so Oceni svoj dan, Poslušalec tedna, Samo minuta, Vprašaj strica Robija in WTF kviz. Na Radiu 1 po novem velja: Zbudi se z Denis Avdić Showom - tvojo najljubšo jutranjo zabavo in zaključi dan z dvojno dozo zabave z Anjo in Roškarjem.

Odnos med Anjo in Robertom je bil vedno zabaven foto: Radio 1

Da lahko res pričakujemo obilico zabave, je dokazal Roškar že danes, ko je Anjo na izhodu iz studia pričakal s torto, ki jo je zabrisal v glavo! Njeno reakcijo poglejte v posnetku.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: izkoristite dobre pogoje za odnose
Horoskop
Tedenski horoskop: izkoristite dobre pogoje za odnose
naslednji članek
Esmeraldin tepček želi igrati tudi pri 100-tih letih
Svet slavnih
Esmeraldin tepček želi igrati tudi pri 100-tih letih