Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Christina Perri razgalila strto srce

19. 1. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
christina perri

Christina Perri foto: Instagram

Za pevko je bil včeraj dan, ki so ga napolnjevala čustva britke žalosti in sreče. Kako je mogoče biti hkrati vesel in zlomljen na tisoče koščkov? Za slednje je poskrbelo življenje …

Pevka Christina Perri je na družbenem omrežju delila zapis, tekom katerega je iskreno razgalila svoje srce. Minuli dan je namreč hčerka Carmella praznovala 4. rojstni dan, hkrati pa je bila to koledarska številka, ko bi se morala roditi njena druga hčerka Rosie. Žal deklica zaradi nepravilno razvitega črevesja ni preživela, Christina je konec novembra 2020 rodila mrtvo hčerkico.

Christina Perri in soprog Paul Costabile foto: Profimedia

 »To je zagotovo zelo čustven dan. Kako naj bom ob istem času hkrati srečna, ker lahko gledam Carmellio rasti in zlomljena, ker ne morem spremljati Rosienega odraščanja. Nisem prepričana, da se bom kdaj navadila hoditi z roko v roki z veseljem in žalostjo. Zna, kdo? Ustvarjam prostor za čustva, za pogovore, trudim se biti prijazna do sebe, dovolim si biti ljubljena, Carmellio močno prižemam k sebi, dovolim, da me Paul drži pokonci in pustim, da me valovi žalosti dosežejo tako hitro, kot valovi veselja. Naprej in nazaj. Kot dih v mojih pljučih, radost in žalost, noter in ven. Noter in ven,« je pevka v čustven zapis strnila občutke svojega srca.

prejšnji članek
Polona ali Ana: Katera ima lepšega?
Svet slavnih
Polona ali Ana: Katera ima lepšega?
naslednji članek
Družina za umret: Takšna je danes legendarna Peggy Bundy
Svet slavnih
Družina za umret: Takšna je danes legendarna Peggy Bundy