901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Družina za umret: Takšna je danes legendarna Peggy Bundy

19. 1. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Peggy Bundy

Zakonca Bundy foto: Columbia Pictures

Če ste pred mnogimi leti spremljali humoristično serijo Družina za umret, potem se zagotovo spomnite mame in gospodinje Peggy Bundy, ki je sila spretno spravljala ob živce svojega moža. Igralka je danes dopolnila 68 let.

V čevlje gospodinje z bujno pričesko je pred 25-imi leti stopila ameriška igralka Katey Segal, ki si je od tedaj ustvarila lepo igralsko kariero. Trenutno igra v ABC-jevi seriji The Conners, ki naj bi predstavljala nadaljevanje legendarne serije Roseanne.

Katey je poročena s producentom Kurtom Sutterjem. Zakonca sta se leta 2007 s pomočjo nadomestne mame razveselila rojstva hčerke Esmé Louise, sicer pa ima zvezdnica iz preteklega razmerja še dva otroka, hčerko Sarah in sina Jacksona. Za pomoč nadomestne mame se je odločila zaradi zdravstvenih težav, ki so jim sledili spontani splavi.

Katey s hčerko Sarah. foto: Profimedia

Igralka, ki danes slavi 68. rojstni dan, je aktivna na družbenem omrežju, kjer pa predvsem objavlja spomine iz svoje kariere. Nedavno objavljen lik bo še posebej pritegnil vašo pozornost, saj je igralka z dolgimi, sivimi lasmi povsem neprepoznavna. Katey je kot sivolasa ženska sodelovala v dramski seriji The Bastard Executioner, kjer je igrala skupaj z možem in hčerko.

prejšnji članek
Christina Perri razgalila strto srce
Svet slavnih
Christina Perri razgalila strto srce
naslednji članek
Ljubezen po domače: Barbaro po porodu čakala operacija
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Barbaro po porodu čakala operacija