Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vid Kavtičnik: Težje klepetam z ženskami

20. 1. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
Vid Kavtičnik

Vid Kavtičnik foto: Osebni album

Nekdanji slovenski rokometaš je svoje poslanstvo našel v snemanju podcastov, a pravi, da težje klepeta z ženskimi sogovornicami.

Vid Kavtičnik pravi, da ga v življenju zanima vse mogoče, zelo je zvedav in izjemno rad se preizkuša v novih vlogah. Med zaustavitvijo rokometnih tekmovanj ob začetku korone ga je v Nimesu vzel za kuhinjskega pomočnika z Michelinovo zvezdico okiteni chef Jerome Nutile, pred kratkim je odkril kajtanje, v teh dneh se je predstavil kot TV-komentator rokometnih tekem ... Že pred igralsko upokojitvijo pa je začel voditi podkast 'Šport 1 na 1 z Vidom', ki je na ogled in v posluh na voljo na YouTubu, Spotifyju in platformi Apple Podcasts, najdete pa ga tudi na vseh glavnih družabnih omrežjih.

V četrti epizodi druge sezone spletne oddaje Šport 1na1 je Vidu Kavtičniku družbo delala Andreja Slokar. foto: Promocijski material

"Pogovor teče malo drugače. Je pa po drugi strani ravno aktualni podkast z Andrejo Slokar eden najboljših. Včasih moram sogovornika sprostiti s kakšno šalo, se pa vsi hitro prepustijo toku, ker čutijo, da se pogovarjajo s športnikom, ne novinarjem. Uživam v tem, da lahko vrhunske šampione neposredno vprašam, vse, kar me zanima, super pa je, ker tudi oni sprašujejo mene. Zanimivo, kako nas zanimajo zelo podobne reči," je o pogovorih z ženskami povedal Vid, ki v svojem podcastu gosti same vrhunske športnike. 

prejšnji članek
Objokana Adele tik pred zdajci odpovedala koncert, oboževalci jezni
Svet slavnih
Objokana Adele tik pred zdajci odpovedala koncert, oboževalci jezni
naslednji članek
Slovenska sprinterka bo postala mamica
Svet slavnih
Slovenska sprinterka bo postala mamica