GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl pevec uspešnice I'd Do Anything For Love

21. 1. 2022; 09.43
Avtor: K.M.
Meat Loaf

Meat Loaf foto: Profimedia

V 75. letu starosti je umrl ameriški glasbenik in igralec Michael Lee Aday, bolj znan pod umetniškim imenom Meat Loaf. Med njegove največje uspešnice se zagotovo uvršča pesem I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That).

Novico o smrti z grammyjem nagrajenega zvezdnika je danes sporočil njegov dolgoletni agent Michael Greene, ki je razkril, da je glasbenik umrl včeraj ponoči, ob njem pa je bila ob smrti prisotna njegova soproga Deborah. Od očeta sta se lahko pred smrtjo poslovili tudi njegovi hčerki Pearl in Amanda.

»Vemo, kako veliko je pomenil številnim, resnično cenimo vso ljubezen in podporo v času, ko žalujemo za tako navdihujočim umetnikom in čudovitim moškim,« je v izjavi za javnost navedla njegova družina. Obenem so pojasnili, da vzroka smrti ne bodo razkrili javnosti.

V Teksasu rojeni glasbenik je slavo doživel predvsem v svetu rock glasbe, svojo kariero pa je začel konec šestdesetih let prejšnjega stoletja, ko je nastopal z zvezdniki kova Van Morrison. Zadnji album je izdal leta 2016, z naslovom "Braver Than We Are".

prejšnji članek
Vedeževalec Blaž raznežen na romantičnem razvajanju
Svet slavnih
Vedeževalec Blaž raznežen na romantičnem razvajanju
naslednji članek
Lepotice in geniji: Takšen je danes Marijan Smetko
Svet slavnih
Lepotice in geniji: Takšen je danes Marijan Smetko