Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Do konca svojih dni bo spreminjala svet na bolje

22. 1. 2022; 10.00
Avtor: Revija Lady
delovna-akcija, ana-praznik

Delovna Akcija, Ana Praznik foto: POP TV

Ana Praznik pravi, da se bo do konca svojih dni trudila spreminjati svet na bolje in širiti vrednote, ki se ji zdijo pomembne.

Pevka in voditeljica Ana Praznik je srčna ženska, ki jo pozna vsa Slovenija. Na male zaslone kmalu prihaja že peta sezona oddaje Delovna akcija, v kateri Ana z ekipo mojstrov pomaga družinam v stiski in jim omogoča dostojno življenje. »Še malo in bomo začeli snemati. Zelo, zelo se veselim vsega skupaj,« je neučakana simpatična voditeljica, ki si želi, da bi bilo leto 2022 z njihovo pomočjo za marsikatero družino prijetnejše. Najbolj jo zaboli, ko vidi v pomanjkanju živeti otroke.

»Dokler obstajajo takšni otroci, se bom trudila dajati vse od sebe, da bi jim pomagala. Nikoli se mi namreč ni zdelo pravično, da nekateri ljudje živijo v pomanjkanju, drugi pa se valjajo v bogastvu,« je iskrena Ana, ki je še priznala, da je bila oddaja največji mejnik v njenem življenju.

»Že pred tem sem bila dejavna na področju dobrodelnosti, toda z Delovno akcijo sem spoznala, da je treba spremeniti ogromno stvari, da bi vsi enakopravno živeli,« še pove Ana in doda, da se bo do konca svojih dni trudila spreminjati svet na bolje in širiti vrednote, ki se ji zdijo pomembne.

prejšnji članek
Vili Resnik se bori proti diskriminaciji žensk
Svet slavnih
Vili Resnik se bori proti diskriminaciji žensk
naslednji članek
Hrvaški gledalci ogorčeni nad razpletom šova Lepotice in geniji
Svet slavnih
Hrvaški gledalci ogorčeni nad razpletom šova Lepotice in geniji