Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gaja Prestor: To bo velika psihična preizkušnja

21. 1. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
gaja prestor 7 sašo radej

Gaja Prestor foto: M24

Slovenska pevka Gaja Prestor je bila sedmi dan dopustovanja na Tajskem pozitivna na testu za koronavirus, zaradi tega pa je morala v desetdnevno karanteno. Kako gleda na svoj položaj?

"Čez dan gre skozi mene 101 čustvo. Malo gor, malo dol. Samo zato, ker vem, da sem nekje neprostovoljno, se počutim malce ujeto in utesnjeno, a sem vesela, da sem lahko na svežem zraku, in ne zaprta v hotelski sobi. Trikrat na dan mi dostavljajo hrano, ki, priznam, ni najboljša. Zagotovo bom izgubila kakšen kilogram, ker res malo pojem. Vesela sem tudi, da se lahko vsi, ki smo v covid kampu, družimo na plaži in pogovarjamo. Da nisem čisto osamljena. Sem si rekla, da je tako ali tako vse v glavi. To bo sicer velika psihična preizkušnja, ker sem zdaj res prisiljena biti sama s sabo. Vse skupaj bom poskusila obrniti v pozitivo in od karantene odnesti kar največ. V dnevnik sem zapisala izzive, kaj moram narediti vsak dan. Pisala bom pesmi, brala knjige, meditirala in imela super čas zase," je Gaja Prestor povedala za časopis Novice Svet24.

Kakšen bo strošek njene karantene še ne ve, a pojasnjuje, da se je dobro zavarovala in da bo stroške krila zavarovalnica. "Nihče mi še ni povedal točne cene, govori pa se o 40.000 tajskih bahtih, kar je okoli tisoč evrov."


prejšnji članek
Hrvaški gledalci ogorčeni nad razpletom šova Lepotice in geniji
Svet slavnih
Hrvaški gledalci ogorčeni nad razpletom šova Lepotice in geniji
naslednji članek
Tanja Žagar vsak dan prehodi 10 kilometrov
Svet slavnih
Tanja Žagar vsak dan prehodi 10 kilometrov