nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnik Najinih mostov se vrača na gledališke odre

21. 1. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Zimska poroka 1

Igralka Nina Rakovec je z Zimsko poroko po drugem porodu prvič nastopila na matičnem odru pred širšim občinstvom, njen partner, igralec Robert Korošec pa bo gledalce in gledalke kmalu znova osrečeval foto: Marko Vavpotič

Zaradi bolezni igralskega kolega bo že danes dobil veliko priložnost v odmevni predstavi.

Slovenski igralec Robert Korošec, ki je nazadnje navdušil v seriji Najini mostovi, spremljate pa ga lahko tudi na spletni platformi Voyo v seriji Za hribom, se bo v tednu, ki prihaja, spet preizkusil na velikem gledališkem odru. Nastopil bo namreč v predstavi To noč sem jo videl, ki bo svojo premiero v Cankarjevem domu doživela že danes. 

Iz Cankarjevega doma so namreč sporočili: "Zaradi bolezni igralca Davorja Herge bo v vlogah Petra, njenega moža/Filipa, Leonovega brata nastopal Uroš Smolej. Zaradi rizičnega stika igralca Matije Stipaniča bo v vlogah Pesnika/Gosta na Podgorskem nastopal Robert Korošec."

Odrska postavitev romana To noč sem jo videl je delo režiserja Janeza Pipana. Je gotovo najambicioznejši gledališki projekt sezone. Nastaja kot koprodukcija med dunajskim Burgtheatrom, srbskim Jugoslovanskim dramskim gledališčem, SNG Maribor in Cankarjevim domom. Zasedba je prav tako mednarodna.

prejšnji članek
Nick Jonas in Priyanka Chopra sta se razveselila rojstva prvega otroka
Svet slavnih
Nick Jonas in Priyanka Chopra sta se razveselila rojstva prvega otroka
naslednji članek
Zvezdana Mlakar: Oddaja ji je bila namenjena
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: Oddaja ji je bila namenjena