zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski glasbenik odraščal v prvi samooskrbni vasi na Portugalskem

25. 1. 2022; 12.32
Avtor: K.M.
jonatan haller

Jonatan Haller foto: Promocijski material

Glasbenik slovenskih korenin Jonatan Haller se je naši javnosti že večkrat predstavil. Zagotovo pa se ga večina spomni po duetu s pevko Niko Zorjan iz leta 2018. Zdaj se vrača na slovensko glasbeno sceno.

24-letni Jonatan Haller Pereira se je rodil mami Slovenki in očetu Portugalcu. Slovenski široki javnosti je že zelo dobro znan po nastopih v slovitem šovu Slovenija ima talent. Poleg tega se ga lahko spomniš po prvem singlu »River«, nato duetu z Niko Zorjan s pesmijo »Luna« in trapovski pesmi »Burek«. Zdaj je pred njim nastop na EMI 2022 s pesmijo »Obzorje«, zaradi česar se je vrnil v Slovenijo. Še pred nastopim na glasbenem tekmovanju pa se predstavlja z novim singlom, akustično balado »Sara«, ki govori o skrivnostnem dekletu, ki je prišlo iz tujine in je v njem obudila različne močne občutke.

Rojen je bil na Portugalskem v mali skupnosti prve ekološke in samooskrbne vasi na Portuglaskem. »Rojen sem bil na Portugalskem leta 1997 mami Slovenki z nemškimi koreninami in očetu Portugalcu s kitajskimi koreninami, ki je bil rojen v Angoli. S sestro sva se rodila kar doma, živeli smo namreč v majhni skupnosti širše družine in prijateljev, v prvi ekološki in samooskrbni vasi na Portugalskem. Živeli smo pravljično, saj smo živeli v skladu z naravo, ekologijo, z makrobiotsko prehrano, šolali smo se doma, obkroženi z umetnostjo in ljubeznijo,« pojasnjuje glasbenik, za katerim je tudi zmaga na portugalskem šovu iskanja talentov. 

Njegova zgodba pa je še dosti bolj zanimiva. Celotna bo razkrita v reviji Top Smrklja, ki izide 31. januarja. 

prejšnji članek
Spoznajte prednosti in pasti rdečila za ličnice
Moda&Lepota
Spoznajte prednosti in pasti rdečila za ličnice
naslednji članek
Tak izraz na obrazu je ob novici naredila Ilka
Svet slavnih
Tak izraz na obrazu je ob novici naredila Ilka