Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lorella Flego in Ana Tavčar dobili svojo oddajo

26. 1. 2022; 10.00
Avtor: K.M.
Lorella in Ana

Lorella in Ana foto: ZEN

To bosta vodili prijateljici in voditeljici. Presenečeni?

Voditeljici Lorella Flego in Ana Tavčar sta se konec leta poslovili od oddaje Dobro jutro. Nad novico so bili takrat številni presenečeni, a jih je kmalu pomiril podatek, da dobivata svojo oddajo. Lorella in Ana se bosta na male ekrane vrnili v soboto, 5. februarja, ob 17. 40, ko bo na TV SLO 1 prvič predvajana oddaja Sobotno popoldne.

»Z našo sodobno svetovalno oddajo bomo našim gledalkam in gledalcem, mlajšim in zrelejšim, nahranili dušo,« pravi voditeljica in sourednica Sobotnega popoldneva Ana Tavčar. » … In super se mi zdi, da imamo v času negotovosti in negativnih novic tudi nekaj svetlega, ležernega in lepega, da damo ljudem vedno upanje in jih 'držimo gor'«, Anine misli dopolni Lorella Flego, ki bo z Ano Tavčar oddajo urejala in vodila.

Poleg znanih in zvenečih imen bosta v goste povabili tudi najboljše psihologe, osebne trenerje, astrologe, terapevte, strokovnjake za dom ter lepotne in modne svetovalce. Včasih bo ena od voditeljic svojo vlogo zamenjala in stopila v čevlje gostov. Radovedna izpraševalka bo Ana, Lorella pa bo tista, ki bo s svojim bogatim znanjem – je namreč psihologinja in modna strokovnjakinja – ljubiteljem vsakršne estetike svetovala tudi sama.

prejšnji članek
Se spopadate z utrujenostjo, napihnjenostjo in odvečnimi kilogrami?
Zdravje
Se spopadate z utrujenostjo, napihnjenostjo in odvečnimi kilogrami?
naslednji članek
Izločena Sofia: Videli smo, da so ljudje bežali iz šova, jaz sem vse prestala
Svet slavnih
Izločena Sofia: Videli smo, da so ljudje bežali iz šova, jaz sem vse prestala