nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Izločena Sofia: Videli smo, da so ljudje bežali iz šova, jaz sem vse prestala

26. 1. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
sofia Una Bar

Sofia Una foto: Kurir TV, edit: njena.si

Resničnostni šov Bar je po izločanju zapustila misica Sofija Una Manić, ki nad odločitvijo ne skriva razočaranja. Videli smo, da so ljudje bežali iz šova, jaz sem vse to prestala in bila sigurna, da bom ostala.' Kaj vse se ji je zgodilo?

»Očitno na tem svetu zmagujejo krivica, grdobije in slabe namere, medtem ko pošteni ljudje izgubljajo. Mislim, da si tega ne zaslužim in da nihče tukaj ni zdržal vsega tega, kar sem prestala jaz - tako v službi, kot zasebno.Preveč umazanije o meni je bilo prikazano.Moje poslanstvo tu je končano,« je v intervjuju za Kurir.rs pojasnila Sofia, ki se namerava sedaj odpočiti od vsega, kar je preživela.

»Grozno, koliko napadov sem pretrpela. Naj uživajo sedaj, naj se pokoljejo med seboj,« razmišlja misica, ki je bila med sotekmovalci zelo osovražena.

Sofija Una Manić foto: Kurir TV

Kljub grenkobi, da se je morala posloviti od glavne nagrade, pa je Sofia vesela, ker ji je udeležba v Baru prinesla prepoznavnost. »Najbolj sem hvaležna Kurirju, ker sem po vaši zaslugi deležna medijske pozornosti, ki si je nisem mogla niti predstavljati. Med prvimi sem bila gostja v vseh najbolj gledanih oddajah,« je ponosno dejala Sofia, ki ji je najbolj žal, da je imela v šovu spolni odnos s sotekmovalcem Ivanom.

Sofija Una Manić foto: Promocijska fotografija

prejšnji članek
Lorella Flego in Ana Tavčar dobili svojo oddajo
Svet slavnih
Lorella Flego in Ana Tavčar dobili svojo oddajo
naslednji članek
Kmetija: Polona in Tilen na zmenku?
Svet slavnih
Kmetija: Polona in Tilen na zmenku?