1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Popevka 2022 Odkrito.si

Poglejte, kdo vse bo prepeval na Popevki 2022!

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Sveža resnica o skrivnostnem možu z masko
| V.M.

Sveža resnica o skrivnostnem možu z masko

Sanjski moški, edit: njena.si

Mnogi ne dojamejo, a to se skriva v ozadju pojavljanja zamaskiranega gospoda Sanjskega.

Promocija prihajajočega šova Sanjski moški je več kot uspešna. Mladenič z masko je pritegnil veliko več pozornosti, kot so na POP TV pričakovali, zlasti presenetljiva pa so zabavna ugibanja, kdo nastopa v tej skrivnostni vlogi. Tudi nekateri mediji so namreč povsem prepričani, da se pod zakrito podobo skriva novi Sanjski moški, zato se lotevajo podrobnega preučevanja njegove telesne konstrukcije in namigov, ki so vzbrbotali tekom promocije. Nevede so vodo na mlin promocije usmerili tudi vsi slave želji spletni akterji, ki si skušajo na podlagi zavajanja priboriti svojih pet minut slave.

Foto: Luka Kotnik - Sanjski moški

Zabavno, zlasti, če poznate ozadje simpatične, oz. kot ji pravijo na POPu, gverilske akcije. In kakšna je resnica? Takšna, kot smo vam že pojasnili in kot smo pravkar preverili, se na hodnikih komercialne televizije ni do danes še nič spremenilo.

Moškega, ki bo spomladi stopil v čevlje gospoda Sanjskega, namreč sploh še niso izbrali. »Rekrutacijo za moške smo že zaključili, izmed vseh prijavljenih kandidatov pa še vedno izbiramo res sanjskega,« so znova pojasnili na POP TV in tako potrdili, da skrivnostni fant v sivem blazerju in belih supergah ni Sanjski moški 2. sezone.

Ampak nemara je bolj zabavno verjeti, da se pod masko res skriva gospod Sanjski, kajne? Tudi prav, govorice so v okviru promocije povsem dobrodošle, zlasti, ker so prijave za dekleta še vedno odprte.

Prijavnico lahko izpolnite TUKAJ.