blagajna, denar, kraja
Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske spretnosti

grad-poženik
Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega sodelavca Urške Klakočar Zupančič

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nick Cannon bo po smrti sina spet postal očka

31. 1. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
nick cannon 1

Nick Cannon foto: Profimedia

Ameriški komik in voditelj je v začetku decembra pretreseno sporočil, da je umrl njegov takrat 5-mesečni sin. Zdaj naj bi pričakoval že osmega otroka z že peto partnerko.

Nick ne skriva, da ima otroke z različnimi partnerkami. V letu 2021 se je namreč razveselil rojstva kar štirih otrok. Najprej sta se decembra z dolgoletno partnerko Brittany Bell, s katero že imata 4-letnega sina Goldena, razveselila rojstva hčerke Powerful Queen. Junija se je z Abby De La Rosa razveselil rojstva dvojčkov Ziona Mixolydiana in Zillion Hei, nekaj tednov kasneje pa še sina Zena z manekenko Alysso Scott. V zakonu z Mariah Carey pa sta se mu pred desetimi leti že rodila dvojčka Moroccan in Monroe. Decembra je javnosti sporočil, da je najmlajši sin Zen umrl zaradi možganskega tumorja. 

Ameriški mediji pa danes poročajo, da bo Nick spet postal očka. Sina naj bi se razveselil z novo partnerko oziroma novo materjo otroka, manekenko in spletno vplivnico Brie Tiesi. Revija Page Six je namreč objavila ekskluzivne fotografije z zabave v Malibuju ob oznanitvi spola otroka, na katerih Nick in Brie pozirata skupaj. Voditelj in komik je novico uradno potrdil nekaj ur zatem, ko so fotografije razkritja spola prišle v javnost. V oddaji je pokazal fotografijo z zabava in povedal: "To sva jaz in Brie, naslednja mater naših otrok. Je fantek, to sva uradno izvedela včeraj."

prejšnji članek
BQL: Nobena prava ljubezen ni perfektna
Svet slavnih
BQL: Nobena prava ljubezen ni perfektna
naslednji članek
Snaha Rosvite Pesek delila žalostno izkušnjo o splavu
Svet slavnih
Snaha Rosvite Pesek delila žalostno izkušnjo o splavu