stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Denis Avdić za 40. rojstni dan dobil motor

31. 1. 2022; 06.00
Avtor: B.M.
denis avdic

Denis Avdić foto: Radio 1

Radijski voditelj si je že več kot deset let žel konjička na dveh kolesih. Za štirideseti rojstni dan pa s emu je velika želja izpolnila.

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, danes praznuje 40 let – in to v stilu! Kot se za okroglo obletnico spodobi, so ga sodelavci na radiu pošteno presenetili in poskrbeli, da si bo današnji dan zapomnil za vse čase!

Že ko je prišel v službo pred peto uro zjutraj, ga je pred oknom studia čakal čisto pravi mlaj za katerega je poskrbel Miha Deželak z ekipo voditeljev Radia 1. Za dobro jutro mu je nato pesem Happy birthday zapela zapeljiva Marilyn Monroe, v podobi novinarke Darje Štravs Tisu. Nato je dobil presenečenje z VIP kartami za koncert Adele, ki so bile na Denisovo srečo, le potegavščina, saj ni njen oboževalec. Sledil je še motor na dalinjsko upravljanje, VIP prostor za parking z odtisnjenimi rokami in še ponovno glasbeno presenečenje. Vročico pa je dvignila res prava narodnozabavna allstar zasedba, Dejan Vunjak, Jože Potrebuješ iz Čukov, Rok Švab iz Modrijanov in pevka ansambla Saše Avsenika, Lucija Selak, ki so pod Avdićevim mlajem zaigrali venček slovenskih, že skoraj ponarodelih skladb, ki ne smejo manjkati na nobenem praznovanju. Nato pa je sledila še njegova najljubša pesem Milijacka, od Halida Bešlića, ki jo je vrhunsko zapel eden izmed favoritov v oddaji Slovenija ima talent, Marko Stanković.

Na koncu programa pa je sledilo še največje darilo, pred radiem ga je čakal motor, ki si ga je Denis želel že več kot 10 let! Ko ga je zagledal, sreče ni mogel skriti, ponosno se je usedel nanj, si na glavo poveznil črno čelado in se zapeljal en krog.

Za piko na i popolnemu dnevu pa ga nocoj čaka še roast! Kaj se bo dogajalo in kdo vse bo Denisa spravil na »žar«, pa si v živo ob 20:00 poglejte na Facebook profilu Radia1. Dogodek bosta povezovala Denisova prijatelja in sovoditelja, Miha Deželak in Anja Ramšak. Smeh in zabava sta zagotovljena!

prejšnji članek
Snaha Rosvite Pesek delila žalostno izkušnjo o splavu
Svet slavnih
Snaha Rosvite Pesek delila žalostno izkušnjo o splavu
naslednji članek
Pevka Rihanna je noseča!
Svet slavnih
Pevka Rihanna je noseča!
#obraziavenija
obraziavenija