pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mitja Šinkovec postal pevec te legendarne slovenske zasedbe

1. 2. 2022; 08.00
Avtor: C.U.
pop-design-2022, mitja-šinkovec-šiki

Pop Design z novim pevcem Mitjo Šinkovcem foto: Gregor Eržen

Pop Desing potem, ko jih je poleti skupaj z basistom Tomažem Zajškom in klaviaturistom Tomažem Pavlinom zapustil Miran Rudan, nadaljujejo svojo glasbeno pot. Kot vokalist se jim je namreč pridružil Mitja Šinkovec.

Zasedbo tokrat sicer sestavljajo stari Pop designovci Tone Košmrlj, Jani Marinšek, Damijan Tomažin in Martin Erjavec, ki jim je Mitja s svojo razigranostjo in mladostjo prinesel svež veter. Mitja Šinkovec – Šiki je eden najboljših slovenskih vokalistov, ki raste z glasbo že od zgodnjega otroštva. »Najti osebo, ki mu bomo zaupali mikrofon in ga postavili pred publiko kot novega vokalista, je bila za nas izjemno zahtevna naloga. A v trenutku, ko smo se srečali z Mitjo in začutili njegovo neverjetno energijo, smo vedeli, da je to recept za uspeh,« dodajajo izkušeni glasbeni mački slovenske scene. Fantje so v zadnjih dneh izjemno kreativni, saj v studiu nastajajo nove pesmi, za katere verjamejo, da bodo pravi hiti slovenske glasbene scene.

Pop Design z novim pevcem Mitjo Šinkovcem foto: Gregor Eržen

Mitja Šinkovec, ki ga je širna Slovenija pred leti spoznala, v šovu Slovenija ima talent, je izkušenim glasbenikom prinesel mladostno in razigrano podobo, ki je popoln recept za ustvarjanje glasbe, ki bo združevala različne generacije in polnila koncertne odre. »Mitja nas je prepričal že na prvi vaji, ko pa smo z njim stopil na oder pred publiko, pa je bil neverjeten. Njegova energija in prezenca je ponesla publiko in lahko rečem, da je bil to eden lepših nastopov, ki si jih bom za vedno zapomnil,« še dodaja Košmrlj. Odzivi publike so bili fantastični in po prvem nastopu z Mitjem je na družabnih omrežjih završalo od pozitivnih komentarjev, ki so člane Pop Designa samo še bolj motivirali in jim dali nov zagon.

prejšnji članek
Severina izbrisala spomin na poroko z Igorjem?
Svet slavnih
Severina izbrisala spomin na poroko z Igorjem?
naslednji članek
Slovenska glasbenica: Sodelovanje z BTS mi je spremenilo življenje!
Svet slavnih
Slovenska glasbenica: Sodelovanje z BTS mi je spremenilo življenje!
#nasazenazenska
nasazenazenska