zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znan presenetljiv vzrok smrti očka iz Polne hiše

10. 2. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Bob Saget

Bob Saget foto: Profimedia, edit: njena.si

Pred mesecem dni se je nepričakovano poslovil ameriški igralec Bob Saget, ki ga tudi pri nas zelo dobro poznamo po vlogi očeta v seriji Polna hiša. Umrl je v času stand-up turneje, uradni razlog pa je znan šele zdaj.

"V tednih po Bobovi smrti smo bili vsi prevzeti, zaradi neverjetne ljubezni njegovih oboževalcev, kar nam je bilo v veliko tolažbo in za kar bomo večno hvaležni. Zdaj, ko imamo končne zaključke preiskave oblasti, se nam zdi primerno, da oboževalci te sklepe slišijo neposredno od nas," so za ameriški medij E! News povedali člani igralčeve družine in dodali. "Bob se je ponesreči na nekaj udaril v zadnji del glave, mislil je, da ni nič in odšel spat." Dodali so, da uradno ni bilo prisotnih drog ali alkohola. 

Bob je bil med letoma 1982 in 1997 poročen s Sherri Kramer, v zakonu pa so se jima rodile tri hčerke. Leta 2018 je večno zvestobo obljubil 23 let mlajši televizijski voditeljici Kelly Rizzo. Imel je bogato kariero v svetu stand-up komedije, najbolj prepoznaven pa je bil po vlogi Dannyja Tannerja v seriji Polna hiša. Med letoma 1989 in 1997 je bil voditelj oddaje America's Funniest Home Videos (Najbolj smešni ameriški domači posnetki), ravno med predvajanjem omenjene oddaje pa je v javnost prišla novica o njegovi smrti. 

prejšnji članek
Peter Prevc spregovoril o očetovstvu
Svet slavnih
Peter Prevc spregovoril o očetovstvu
naslednji članek
Medvrstniško nasilje: naredimo konec zbadanju in norčevanju
Zdravje
Medvrstniško nasilje: naredimo konec zbadanju in norčevanju