palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ena najbolj priljubljenih skupin pri nas praznuje že 25 let

11. 2. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
FLIRRT 25let foto2 osebni arhiv

Flirrt foto: Osebni arhiv

8. februarja 1997 je mejnih v slovenski zgodovini, ko je bila ustanovljena ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih skupin Flirt oziroma Flirrt, katere največji uspešnici sta zagotovo pesmi Romeo in Julija ter V mojem telesu.

"25 let je četrt stoletja. Zveni lepo. V resnici tudi je. Pomeni, da smo 25 let korakali po poti glasbe in nas ta še vedno prenaša. V resnici pa nobena letnica ne more zamenjat ljubezni do glasbe in ljudi, ki so se v tem času na našo glasbo zaljubljali, dobili nove družinske člane, spet nekatere izgubili. Teh 25 let je enako kot svečke na torti. Lepo jih je upihnit; a ljudje so prišli zaradi človeka, ki jih je na torto povabil. Vsi namreč pomnijo dobro družbo in ljudi. Enako je v glasbi. Ostajajo pesmi. Popularnosti pride in gre," povzame četrt stoletja ustvarjanja s svojimi pribočniki karizmatični frontman Rok Lunaček, ki je zadnja leta tudi serijski ustvarjalcev radijskih hitov kot avtor besedil za druge izvajalce.

Flirrt je za uvod v celoletno praznovanje že lani osvežil enega svojih največjih hitov. Romeo in Julija 2021 je bila lani ena največkrat predvajanih slovenskih pesmi na radiih, na YouTubu pa je tudi že nabral čez pol milijona ogledov.

prejšnji članek
Danes je mednarodni dan žensk in deklet v znanosti
Zdravje
Danes je mednarodni dan žensk in deklet v znanosti
naslednji članek
Taiji Tokuhisa dopolnil 50 let, najlepše darilo že prejel
Svet slavnih
Taiji Tokuhisa dopolnil 50 let, najlepše darilo že prejel