benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

damjan-žugelj
Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo iskali z detektivom

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleš Bravničar o obisku Playboyevega dvorca

12. 2. 2022; 08.00
Avtor: Revija Lady
ales bravnicar 1

Hugh Hefner in Aleš Bravničar foto: Osebni arhiv

'To je bilo potovanje mojega življenja,' pravi Bravničar.

Pred kratkim so začeli predvajati dokumentarni film s pričevanji Playboyevih zajčic o razvratu, ki naj bi se dogajal v Playboyevem dvorcu. Eden redkih Slovencev, ki je obiskal omenjeni dvorec, je fotograf Aleš Bravničar. Enega najbolj prestižnih delov Beverly Hillsa Holmby Hills z naslovom Charing Cross Road 10236, kjer je bil dom pokojnega Hugha Hefnerja in njegovih zajčic, je Aleš obiskal decembra leta 2009.

»Povabljen sem bil na ogled Playboyevih studiev v zahodnem Hollywoodu, in da bi spoznal Hefnerja. To je bilo potovanje mojega življenja. Da mi je bil omogočen vpogled v celotno dogajanje, snemanje in potem še osebno Hefnerjevo povabilo k njemu domov v Playboy Mansion West, kot se je uradno imenovala posest, na filmski večer, kamor povabi le svoje največje prijatelje.«

Fotograf Aleš Bravničar foto: MK

O razvratu in drogah, o katerih zajčice pripovedujejo zdaj po Hefnerjevi smrti, Aleš pravi, da ni bilo sledu: »Nič takega ni bilo. Razkazali so mi celotno posest, kar je trajalo kar dolgo. Imel sem možnost vstopiti tudi v sloviti bazen, a je bil prazen, saj so ga ravno čistili. Bilo je kar luštno, spoznal sem dvojčici Kristino in Karisso Shannon in Hefnerjevo tedanje dekle Crystal Harris, tam pa je bil tudi znani komik Jon Lovitz. V dvorcu sem sicer preživel le en filmski večer, sicer pa sem tri dni užival njihovo gostoljubje v Kaliforniji,« je Aleš pojasnil za revijo Lady.

prejšnji članek
Dakota Johnson o razmerju s Chrisom Martinom
Svet slavnih
Dakota Johnson o razmerju s Chrisom Martinom
naslednji članek
Urban Vidmar v glasbi vse bolj uspešen
Svet slavnih
Urban Vidmar v glasbi vse bolj uspešen
#obraziavenija
obraziavenija